Βεργκάρα - Μανγκανιέλλο βάζουν μπροστά για παιδί;

11.08.2014
Είναι ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια στο Χόλυγουντ, ο έρωτάς τους μετράει ένα μήνα, αλλά απ’ ότι φαίνεται η Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) κι ο Τζο Μανγκανιέλλο (Joe Manganiello) το πάνε σοβαρά το πράγμα.

Η σέξι Σοφία φέρεται να έχει ήδη θέσει στον Mr. Φέτες Τζο το καίριο ερώτημα «κι εγώ πότε θα γίνω μάνα;» κι ο ηθοποιός όχι απλά δεν το έκοψε λάσπη, όπως θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, αλλά του καλάρεσε η ιδέα κι είναι θετικός σε αυτή.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι η Σοφία έχει ήδη έναν 21χρονο γιο από προηγούμενη σχέση της. Μάλιστα, τότε αυτή κι ο αρραβωνιαστικός της, Nick Loeb, είχαν αποφασίσει να καταψύξει τα ωάριά της σε περίπτωση που ήθελαν στο μέλλον να αποκτήσουν δεύτερο παιδί.

«Πάντα λαχταρούσε να έχει τουλάχιστον ένα ακόμη μωρό," ανέφερε άτομο σε γνωστό περιοδικό. «Με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Nick Loeb, ποτέ δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αλλά ήδη ανέφερε την ιδέα στον Τζο. Οι δύο τους ήδη συζητάνε πόσο πανέμορφο μωρό θα είναι με τέτοια μαμά και τέτοιο μπαμπά».

Ήδη από το 2012 η Σοφία είχε αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «στα 40 σου χρόνια τίποτα δε συμβαίνει τόσο φυσικά πια... Απλά θέλαμε να προγραμματίσουμε το μέλλον. Έχω ήδη καταψύξει τα ωάριά μου. Θέλαμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της επιστήμης»

Έτσι, μπορεί με το Νικ να διαλύθηκε ο αρραβώνας, αλλά δεν αποκλείεται το δεύτερο παιδί να έρθει τώρα. Με το καλό να ευχηθούμε εμείς!

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ