Αποκάλυψη: Μπαλατσινού-Κωστοπούλος ζούσαν χωριστά 6 μήνες

07.07.2014
Μία μέρα και κάτι από την κοινή ανακοίνωση Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού ότι χωρίζουν και ήδη «έσκασαν» οι πρώτες φήμες.

Γιατί, μπορεί για τους περισσότερους να ήταν ξαφνικός ο χωρισμός και το διαζύγιο του ζεύγους να έπεσε ωσάν μπόμπα, όμως, για κάποιους μόνο τέτοιος δεν ήταν. Σε διαφορετικά σπίτια, σου λέει, έμεναν τους τελευταίους έξι μήνες!!!

Ω ναι. Γιατί μπορεί εσύ ο τηλεθεατής να τους έβλεπες αγαπημένους και ερωτευμένους στο Πρωινό mou και στα γνωστά παπαράτσι να ήταν αχώριστοι, όμως, σύμφωνα με το Μελέτησε το, ο Κωστόπουλος είχε μετακομίσει από το σπίτι τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, είχε βρει δικό του σπίτι στην περιοχή του Ψυχικού.

Βέβαια, το νέο σπίτι του Κωστόπουλου ήταν πολύ κοντά σε αυτό που έμενε η Μπαλατσινού με τα τρία τους παιδιά, αφού ο Κωστόπουλος δεν ήθελε να είναι μακριά τους. Και μπορεί, το πρώην πια ζεύγος να ήταν αχώριστο στις περισσότερες εξόδους, όμως, στη δουλειά (δηλαδή στο στούντιο του Πρωινού mou) πήγαιναν χωριστά: εκείνη με το αυτοκίνητο κι εκείνος με τη μηχανή του!