Θρήνος: Παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα!

03.07.2014
Θρήνος και οδυρμός για τα αρσενικά του τόπου, που από το πρωί της Πέμπτης κλαίνε και χτυπιούνται

Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύεται! Και αυτό δεν είναι φήμη, ούτε την αποκάλυψη την έκανε κάποιο περιοδικό. Αλλά η ίδια η σέξι ηθοποιός, «βυθίζοντας» τα αρσενικά σε... πένθος! Η Ματσούκα πήγε καλεσμένη στο Πρω1νο, όπου μίλησε και για το γάμο και τούτη τη φορά ήτο ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Αν και μας τα είπε και λίγο μπερδεμένα.

«Είναι θέμα χρόνου να παντρευτώ. Δηλαδή, αν βρεθεί ο άνθρωπος που θα ερωτευτώ, που κι αυτό είναι θέμα χρόνου, το αισθάνομαι, θα γίνουν όλα. Το λέω ειλικρινά. Δεν λέω "θέμα ημερών". Τώρα με αυτό το έργο που κάνουμε, στο οποίο μιλάμε για σχέσεις ανθρώπων, που έχουν παντρευτεί, και πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα σύντροφο ζωής, φλερτάρω με την ιδέα» είπε. Και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Και με την απορία αν έχει βρει ή όχι τον τυχερό γαμπρό. «Ήμουν αρνητική στο παρελθόν. Αισθανόμουν μικρή και ότι ήθελα να ζήσω πράγματα. Δεν είχα αυτή τη σοβαρότητα του να καταλήξω κάπου. Αλλά δεν θα ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που ονειρεύονται την μητρότητα. Αγαπάω τα παιδάκια των άλλων, αλλά θα το έκανα μόνο αν ερωτευόμουν πολύ και υπήρχε μια αμοιβαία διάθεση και από τους δύο. Κυρίως αν υπήρχε διάθεση από τον άνδρα, γιατί εγώ δεν έχω αυτή τη φυσική διάθεση. Αρκεί να συμβεί μέσα στην επόμενη δεκαετία» είπε για το θέμα κυρίως του παιδιού.

Είδες τελικά, τι σου κάνει μία παράσταση; Γιατί, η Ματσούκα φέτος πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο, το «Διαζύγιο». Αλλά και πάλι, με το.. διαζύγιο δεν θα έπρεπε κανονικά να ήταν αρνητική με το θέμα του γάμου; Άβυσσος....