Ποιoν... κυνηγάει η Μανωλίδου;

07.06.2010
Oχι βέβαια τον παρτενέρ της στο «Dancing With the Stars». Toν Γιάννη Λάτσιο ψάχνει να δει εναγωνίως, για να «κλειδώσει» την παραμονή της στον AΝΤ1.

Oχι βέβαια τον παρτενέρ της στο «Dancing With the Stars». Toν Γιάννη Λάτσιο ψάχνει να δει εναγωνίως, για να «κλειδώσει» την παραμονή της στον AΝΤ1.

Oι μέρες περνούν, το «Dancing With the Stars» πλησιάζει στο τέλος του, οι συνεργασίες «ψήνονται», αλλά η Μανωλίδου είναι ακόμη... στον πάγκο. Αν και είναι το φαβορί του σόου, το τι πρόκειται να γίνει με την Ευγενία στον ΑΝΤ1 βρίσκεται στον αέρα. Γι’ αυτό το τελευταίο διάστημα προσπαθεί επίμονα να κλείσει ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο για να συζητήσουν κατ’ ιδίαν τις προτάσεις ?αν υπάρχουν? του καναλιού.

Όπως είναι φυσικό, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι πρόκειται να κάνει από τη νέα σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Γιατί αν περάσει και αυτός ο μήνας, που γίνονται όλες οι ζυμώσεις, τότε ενδεχομένως να μείνει εκτός! Τηλεόραση χωρίς την Ευγενία όμως γίνεται; Δεν γίνεται, θεωρεί η ίδια, γι’ αυτό θέλει να ξέρει.

Οι πληροφορίες την ήθελαν να παραμένει στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», αλλά με την οικονομική κρίση και τις περικοπές στα κανάλια δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει και Νο 3 του πετυχημένου talent show, ενώ η Ματθίλδη Μαγγίρα έχει απογειώσει τις «μετοχές» της στον ANT1 και είναι η βασική της «αντίπαλος»! Καθώς οι μέρες περνούν η μαέστρος-παρουσιάστρια αγχώνεται για το τηλεοπτικό της μέλλον και αν και θέλει να δείχνει αισιόδοξη, φαίνεται να φοβάται τις περικοπές και το τι μέλλει γενέσθαι.