Μετακομίζουν στην Κέρκυρα

08.06.2010
Τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο ο Τόλης και η Άντζελα θα βρίσκονται στην αγαπημένη τους Κέρκυρα. Μακριά από το θόρυβο του σκανδάλου και τα αδιάκριτα φλας.

Τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο ο Τόλης και η Άντζελα θα βρίσκονται στην αγαπημένη τους Κέρκυρα. Μακριά από το θόρυβο του σκανδάλου και τα αδιάκριτα φλας.

«Προέχει η υγεία του άντρα μου και η ηρεμία μας. Και φυσικά, πάνω απ’ όλα τo παιδί μας», εξομολογήθηκε η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού σε φιλικό της πρόσωπο δικαιολογώντας την απόφασή τους.

Ηταν ίσως η πιο δύσκολη περίοδος από την ημέρα που γνωρίστηκαν. Η «γαλανομάτα μάγισσα» του Τόλη δάκρυσε τις τελευταίες μέρες, πολλές φορές όχι τόσο για την παραίτησή της από τον υπουργικό θώκο και το καθημερινό «σίριαλ» στα παράθυρα των καναλιών, αλλά για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της, που κλονίστηκε μετά τη δημοσιοποίηση του χρέους του προς το δημόσιο και όσα επακολούθησαν. Ίσως αυτές οι διακοπές στην Κέρκυρα να είναι χωρίς επιστροφή... Στο Νησί των Φαιάκων το ζευγάρι θα παραμείνει για όλο το καλοκαίρι κι εκεί μαζί με τη μικρή Μαρία θα αποφασίσουν τη συνέχεια. Η μικρή σε λίγες ημέρες τελειώνει το σχολείο και ανυπομονεί και αυτή να βρίσκεται στο αγαπημένο της μέρος, από όπου μόνο ευχάριστες στιγμές έχει να θυμάται.

Θα περάσουν εκεί και τον επόμενο χειμώνα; Δεν είναι καθόλου απίθανο, αν και τόσο σημαντικές αποφάσεις δεν λαμβάνονται ποτέ υπό πίεση.

Κάτι που επίσης εξετάζει σοβαρά το ζευγάρι είναι να μη χρησιμοποιήσει την πολυτελή κατοικία του Λιστόν στο κέντρο της πόλης, όπου οι παπαράτσι θα τους εντοπίζουν εύκολα. Τόλης και Άντζελα πιθανότατα θα επιλέξουν τη λύση ενοικίασης μιας κατοικίας σε απόμερο προάστιο του νησιού, για να έχουν την ησυχία που τόσο επιζητούν αυτή την περίοδο.

Και η Χαρά αγνοείται...
Κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη τελικά με την πολυσυζητημένη άφιξη της Χαράς από την Ελβετία, όπου σπουδάζει, προκειμένου να επισκεφθεί τον πατέρα της. Αν και κάποιοι υποστήριξαν πως η νεαρή ήρθε τελικά στην Ελλάδα, αλλά δεν πήγε στο νοσοκομείο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι... Μιλώντας με τη μητέρα της Τζούλια, η Χαρά αποφάσισε τελικά να μην έρθει, καθώς δεν ήθελε να πληγωθεί για μία ακόμη φορά. Κι αυτό γιατί η πρώτη κίνηση που έκανε από την Ελβετία την προετοίμασε για το τι ακριβώς επρόκειτο να συμβεί στη συνέχεια.

Οι πληροφορίες λένε πως η Χαρά τηλεφώνησε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου ο Τόλης Βοσκόπουλος πραγματοποίησε επιτυχώς την τοποθέτηση βηματοδότη, αλλά οι θεράποντες ιατροί του αρνήθηκαν να της παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την πορεία εξέλιξης της υγείας του. Έτσι, η Χαρά συνειδητοποίησε πως οι πιθανότητες να συναντήσει τον πατέρα της, εφόσον πήγαινε στο νοσοκομείο, ήταν μηδαμινές.