Ο Κάνιε απειλεί (!) τον Ομπάμα σχετικά με την Κιμ

19.11.2013
Αυτό το αγόρι είναι να μην ανοίξει το στόμα του τελικά, γιατί όταν το κάνει, είναι λίγο "όποιον πάρει ο Χάρος".

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 107.9 Philly της Φιλαδέλφεια, ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος το 2009 τον είχε αποκαλέσει κάτι σαν "κόπανο" (jackass) όταν είχε διακόψει τον λόγο της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) αμέσως μόλις εκείνη είχε παραλάβει το βραβείο της στα βραβεία MTV, για να μιλήσει για τη Μπιγιονσέ (Beyoncé) (θυμήσου τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί)

"Δεν με νοιάζει αν κάποιος είναι πρόεδρος ή όχι. Με νοιάζουν μόνο οι σκέψεις και πόσο βοηθάς τους ανθρώπους και τι φέρνεις στον κόσμο. Η μουσική μου φέρνει χαρά στον κόσμο", δήλωσε με πάθος ο διάσημος ράπερ ενώ η κουβέντα γύρισε στην Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), με την οποία έχουν μια κορούλα και πρόκειται σύντομα να παντρευτούν.

Κάποια στιγμή ο αμερικανός πρόεδρος είχε κριτικάρει και εκείνη αναφερόμενος στις Ηνωμένες Πολιτείες που "ασχολούνται με το τι φορά η Κιμ Καρντάσιαν ή πού πάει διακοπές ο Κάνιε Γουεστ".

"Καλύτερα να μην πιάνει το όνομα της μαμάς του μωρού μου", ξεκαθάρισε ο ράπερ με τόνο που θύμιζε περισσότερο απειλή! Γιατί αλλιώς… (προσθέτουμε νοερά εμείς!)

Ζ. Κ.