Ρώμας: Οι φήμες ότι είναι φορέας του AIDS & ο κανιβαλισμός

18.11.2013
Σε μία εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για τις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν χρόνια και τον ήθελαν φορέα του AIDS.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και τον κανιβαλισμό που ένιωσε μετά τις φήμες.

«Το σοκ ήταν αναμφισβήτητα μεγάλο. Απάντησα με μήνυση, την οποία και κέρδισα. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα με τάραξε, γιατί ένιωσα έντονα το συναίσθημα της κακίας. Βίωσα τον πλήρη κανιβαλισμό μιας μερίδας του Τύπου, και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Το περιβάλλον μου ταράχτηκε. Η μητέρα μου λιποθύμησε όταν έμαθε αυτά που κυκλοφορούσαν για μένα, κι εγώ πέρασα μια ακόμα δύσκολη φάση στη ζωή μου» αποκάλυψε.

Ο Ρώμας αποκάλυψε επίσης ότι σε ηλικία 25 ετών έκανε έναν αποτυχημένο γάμο, ενώ όταν αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής, εγκαταλείποντας την ιατρική, ο πατέρας του έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

«Όταν εγκατέλειψα την Ιατρική και χώρισα από έναν γάμο που έκανα σε ηλικία 25 ετών με αποτέλεσμα να έρθω σε πλήρη ρήξη με τους γονείς μου. Όταν αμφισβήτησα την αστική νοοτροπία του πατρικού μου σπιτιού σύμφωνα με την οποία έπρεπε να γίνω επιστήμονας – και μάλιστα γιατρός καθότι πρώτος μαθητής στη Σχολή Μωραϊτη και οικογενειάρχης. Στα μάτια των δικών μου ήμουν ένα πολλά υποσχόμενο golden boy. Μια μέρα ξύπνησα και είπα “ Ευχαριστώ δεν θέλω άλλο”. Πήρα την απόφαση να ακολουθήσω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες και να αποκτήσω την ελευθερία μου, ζώντας και πάλι σαν εργένης. Αγωνίστηκα σκληρά για την επιβίωση καθώς οι δικοί μου είχαν κλείσει εντελώς τις πόρτες και στην τσέπη δεν υπήρχε δεκάρα. Ο πατέρας μου έκοψε μαζί μου κάθε δίαυλο επικοινωνίας. Τα ξαναβρήκαμε λίγο πριν πεθάνει».

Πηγή: Thema People