Μαστροκώστα: "Θέλω σαν τρελή κι άλλα παιδιά"

13.11.2013
Την επιθυμία της να αποκτήσει κι άλλα παιδιά εκφράζει η Γωγώ Μαστροκώστα, ενώ μιλάει για την κόρη της, αλλά και την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια.

«Ονειρεύομαι να αποκτήσω παιδιά! Σαν τρελή το θέλω! Εύχομαι ο Θεός να μας βοηθήσει», απαντά η Μαστροκώστα στην ερώτηση αν υπάρχει κάτι που ονειρεύεται. Και συνεχίζει μιλώντας με λατρεία για την κόρη της Βικτώρια. «Είναι το μοναδικό πλάσμα που αξίζει να μελετήσω, να το αναλύσω, να του αφιερώσω όλο μου τον χρόνο. Όλα τα άλλα φαίνονται χαζά μπροστά της!».

Η Γωγώ μιλάει και για τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα και τη σχέση τους μετά από οκτώ χρόνια γάμου. «Ο Τραϊανός δεν ήταν ποτέ ο άνθρωπος που θα πει πολλά λόγια. Δίπλα του, όμως, πάντα αισθανόμουν σίγουρη για την ματιά του προς τα εμένα. Δεν ένιωσα ποτέ καμία αμφιβολία, ακόμα και όταν δεν ήμουν στα καλύτερά μου... Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ ως ζευγάρι, δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό! Νιώθω ακριβώς το ίδιο ερωτευμένη με τον άντρα μου όπως την πρώτη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, μέσω Dancing with the stars, δηλώνει: «Είμαι μια γυναίκα χορτασμένη από την δημοσιότητα καθώς όλα αυτά τα χρόνια κατάφερα να κάνω πολλά πράγματα», ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην τηλεόραση!

Πηγή: Hello