Lady Gaga: σεξ, τρίο, μπάφος και το αγόρι της!

13.11.2013
Πολύ πικάντικες αποκαλύψεις έκανε η εκκεντρική τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, βγάζοντας τα της κρεβατοκάμαράς της στη φόρα.

Είναι πολλά πράγματα η Lady Gaga, αλλά ντροπαλή δεν τη λες. Ωστόσο, για τα προσωπικά της δεν πολυανοίγεται. Να όμως που ήρθε η ώρα να τα μάθουμε και αυτά.

Παρά τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) εκείνη όχι μόνο δηλώνει ότι είναι μαζί και αγαπημένοι, αλλά αποκαλύπτει και πολλές ζουμερές λεπτομέρειες της σχέσης τους.

Η 27χρονη σταρ και ο 32χρονος ηθοποιός γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της "You and I" (δες το στο τέλος της είδησης) έγιναν ζευγάρι το 2012 και από ό,τι φαίνεται έχουν μια ανοιχτή αλλά σταθερή –με τον τρόπο της- σχέση.

Όπως αποκάλυψε τη Lady Gaga, η οποία ουδέποτε έκρυψε ότι γουστάρει και κορίτσια, στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν (Howard Stern) δεν θα δίσταζε να φέρει ακόμη μια γυναίκα στο κρεβάτι με τον Τέιλορ.

Όταν ο παρουσιαστής της έκανε τη σχετική ερώτηση εκείνης της καλάρεσε η ιδέα και σχολίασε: "Πλάκα θα έχει" ενώ στη συνέχεια τόνισε πόσο τη βοήθησε ο Κίνεϊ "στη μάχη της με τα ναρκωτικά και τις κακές συνήθειες". Η εξάρτηση της τραγουδίστρια από τη μαριχουάνα δεν ήταν ποτέ μυστική.

"Είναι ένας πραγματικά υπέροχος και ζεστός άνθρωπος", καμάρωσε η ερωτευμένη Gaga εξηγώντας λίγο τα της ερωτικής της ζωής.

"Εγώ δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που κάνει σεξ με τυχαίους ανθρώπους. Βρίσκομαι σε μια μονογαμική σχέση, περνάμε καλά και για μένα η επαφή που έχουμε είναι πιο ισχυρή από το σωματικό κομμάτι της σχέσης", εξήγησε η Gaga τονίζοντας ότι και οι δύο φροντίζουν πολύ τη σχέση τους και ο ένας τον άλλο με πολλή στοργή.

"Eκείνον δεν τον νοιάζει που είμαι διάσημη. Για εκείνον είμαι απλά το μωρό του", κόμπασε η Lady Gaga για το αγόρι της εκφράζοντας ταυτόχρονα και τον θαυμασμό της για το ταλέντο του και τη συμμετοχή του στη σειρά "Chicago Fire".

Ζ. Κ.