Δες την κόρη της Καρντάσιαν σε νέες φωτογραφίες

13.11.2013
Η Νορθ Γουεστ (North West) –ή Νόρι (Nori) όπως τη φωνάζουν χαϊδευτικά- γίνεται πέντε μηνών σε δύο μέρες και η μανούλα της τη "δείχνει" στον κόσμο.

Παρά την επιθυμία του μπαμπά Κάνιε Γουεστ (Kanye West) να κρατήσει την κορούλα του όσο πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γίνεται, η μαμά Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) δεν φαίνεται να… υπακούει.

Εκτός από τις ελάχιστες παπαρατσικές λήψεις από πρόσφατες οικογενειακές εξόδους, η 33χρονη ριάλιτι σταρ έχει ανεβάσει η ίδια δύο φωτογραφίες της κορούλας της. Και τώρα μας δίνει νέα τροφή.

Οι 11 εκατομμύρια άνθρωποι που ακολουθούν το Instagram της Κιμ είδαν τη Νόρι της –που έχει μεγαλώσει πολύ- να σκάει στα γέλια (επάνω) και να απολαμβάνει πιο σοβαρή την αγκαλιά του Ρικάρντο Τίσι (Riccardo Tisci) (κάτω)

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Τίσι, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Ζιβανσί είναι πολύ φίλος με την Κιμ και υπεύθυνος για τη σούπερ προκλητική εμφάνισή της την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε επίσημα μετά τη γέννα. (θυμήσου το σέξι ρούχο με τη φωτογραφία στη συνέχεια).

Ζ. Κ.