Η Χολμς στέλνει μήνυμα. Λαμβάνει ο Κρουζ;

13.11.2013
Από τη Αφρική όπου βρίσκεται για δουλειές, η διάσημη ηθοποιός βρίσκει τρόπους να επικοινωνήσει αυτά που θέλει, όπως θέλει…

Αυτό τον καιρό η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) βρίσκεται τη νότια Αφρική για τα γυρίσματα της ταινίας "The Giver" και έχοντας μόλις "ανακαλύψει" το Twitter, δεν σταματά να ενημερώνει τους νέους της διαδικτυακούς φίλους για το πώς περνά.

Ένα από τα ποσταρίσματά της, όμως φαίνεται ότι έχει άλλον παραλήπτη. Δες το και κρίνε.

Η Κέιτι ποζάρει μπροστά από μία τεράστια πινακίδα με την επιγραφή "Η ελευθερία δεν μπορεί να αλυσοδεθεί" ('Freedom cannot be manacled) δεν είναι λίγοι αυτοί που θεώρησαν ότι το μήνυμα πήγαινε ευθέως στον πρώην σύζυγο, ο οποίος αυτό τον καιρό βλέπει τα άπλυτά του στη φόρα.

Λίγο μετά τον χωρισμό του από τη Χολμς, ο Τομ Κρουζ είχε κάνει μήνυση σε δύο περιοδικά που υποστήριζαν ότι είχε εγκαταλείψει την κόρη του.

Τώρα λοιπόν, έγραφα από την ακροαματική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο βγήκαν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα". Ε, μετά και το "μεσάζ" της Κέιτι, είναι σίγουρο ότι ο Τομ δεν βιώνει και τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του… Κουράγιο...

Όσο για το σχόλιο στη φωτό; "Την ειλικρινή μου ευγνωμοσυνη στον Αχμέντ Κατράδα που μου έδειξε το Ρόντεν Άιλαντ σήμερα. Ήταν τιμή για μένα. Ευχαριστώ", έγραψε η Κέιτι αναφέρομενη στον νοτιοαφρικανό πολιτικό και πρώην κρατούμενο.

Ζ. Κ.