Ο Κούγιας ξεκαθαρίζει γιατί δεν θα "ξαναπάει" με Βατίδου

13.11.2013
Και ξαφνικά η κοινή έξοδος του Αλέξη Κούγια με την Εύη Βατίδου στα μπουζούκια και η οικειότητα που υπήρχε μεταξύ τους, φούντωσε τις φήμες για πιθανή επανασύνδεση του πρώην ζεύγους.

Ο ποινικολόγος έσπευσε να διαψεύσει ότι κάτι «παίζει» με την πρώην, ενώ ως καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» εξήγησε (με ιδιαίτερο τρόπο) ποια είναι η πραγματική σχέση που έχει με την Βατίδου.

«Κατ' αρχάς, η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή σου είναι η μητέρα των παιδιών σου. Ύστερα, η σχέση παιδιών και μητέρας είναι αήττητη. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κλονίσει αυτή τη σχέση, πλανάται. Ας είναι ο υπεροχότερος άνθρωπος του κόσμου. Τρίτον, οι γονείς που μεγαλώνουν παιδιά δεν έχουν δικαίωμα να σκέφτονται πρώτα τους εαυτούς τους και μετά τα παιδιά τους. Τέταρτον, αλίμονο σε αυτόν που φέρνει παιδιά στον κόσμο και σκέφτεται να κάνει ύστερα παιδιά και με άλλους ανθρώπους - ειδικά όταν έχουν παιδιά στην ηλικία των παιδιών μας, που είναι 8 και 11 ετών. Πέμπτον, ειδικά για εμένα, όταν χωρίσεις μια γυναίκα είτε είναι φίλη σου είτε μάνα των παιδιών σου και πάει με άλλον άντρα, δεν ξαναπάς μαζί της. Δεν ξαναγίνεται η σχέση όπως ήταν πριν. Δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί με την Εύη ξανά. Κατηγορηματικά όχι! Μπορώ, όμως, να είμαι ο καλύτερος φίλος ή ο καλύτερος πατέρας» είπε κι απ’ όσα είπε μένουμε στο «πέμπτον».

Πάντως, ο Κούγιας παραδέχτηκε ότι δεν είναι ευτυχισμένος αφού δεν ζει την καθημερινότητα των παιδιών του. «Εγώ δεν είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί ούτε κοιμάμαι με τα παιδιά μου, ούτε ξυπνάω μαζί τους. Τι μπορώ να κάνω; Μπορώ, όμως, να είμαι η ασπίδα για τα παιδιά μου».