Τόρι Σπέλινγκ: Είναι πραγματικά ταπί και ψύχραιμη;

07.11.2013
Απάντηση σε καυτά ερωτήματα -που προκάλεσε στην ουσία η ίδια- δίνει η διάσημη ριάλιτι σταρ με το "βαρύ" Χολιγουντιανό επίθετο.

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) ξεσήκωσε σάλο συζητήσεων με το νέο της βιβλίο "Spelling it like it is" ("Να λες τα πράγματα με το όνομά τους", σε ελεύθερη μετάφραση) όπου εκτός του ότι παραδέχτηκε ότι "είναι άφραγκοι εξαιτίας της", αποκάλυψε ότι με τον σύζυγό της έχουν γυρίσει μια σεξοταινία που έπεσε κιόλας σε λάθος χέρια, ενώ μετά από μια επίθεση που εξαπόλυσε εναντίον της Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) παραδέχτηκε ότι είχε πει ψέματα για το πώς έχασε τα κιλά της τέταρτης εγκυμοσύνης.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, και μετά την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου της, η 40χρονη Τόρι έχει πάρει σβάρνα τις εκπομπές και δίνει εξηγήσεις.

Μιλώντας στη Σεσίλια Βέγκα των ABC News (αλλά και αλλού), η Σπέλινγκ στην ουσία "μάζεψε" όλα τα λεγόμενά της τονίζοντας κάθε φορά ότι ο τόνος με τον οποίο έγραψε ό,τι έγραψε δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο εκθλίφθηκε από τους αναγνώστες τελικά.

Μάλιστα.

ηλαδή, η σεξοταινία δεν ήταν ακριβώς σεξοταινία, ότι ακόμη και οι διάσημοι κάνουν λάθος οικονομικές επενδύσεις ενώ ως προς το θέμα της δίαιτας υπογράμμισε ότι παρόλο που είχε πει ότι "έτρωγε αέρα κοπανιστό" -γιατί αλλιώς πώς θα αδυνάτιζε- "ουδέποτε υιοθέτησε διατροφική συνήθεια μη υγιεινή".

Μάλιστα και πάλι…

Και με τα χρήματα τι γίνεται; "Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, είσαι ταπί;", τη ρώτησε κάποια στιγμή η δημοσιογράφος για να πάρει την κάθετη απάντηση "Όχι, δεν είμαι ταπί".

Για την ιστορία ο πατέρας της Τόρι, Άαρον Σπέλινγκ υπήρξε ένας από τους πιο ισχυρούς και πλούσιους ανθρώπους του Χόλιγουντ. Όταν πέθανε το 2006, η περιουσία του υπολογιζόταν γύρω στα $500 εκατομμύρια, από τα οποία η κόρη του πρέπει να πήρε γύρω στις $800.000 σε ρευστό συν μερικές μετοχές.

"Περίμενες ότι θα πάρεις περισσότερα;", τη ρώτησε η δημοσιογράφος. "Έχασα τον πατέρα μου. Έχασα τον ήρωά μου. Αλλά αν περίμενα ότι θα έπαιρνα περισσότερα; Ναι", απάντησε εκείνη ξεκαθαρίζοντας ότι παρόλο που λέγεται ότι η αξία της σήμερα είναι πάνω από $15 εκατομμύρια εκείνη δεν έχει πάνω από $1 εκατομμύριο και δεν είναι πως δεν μπορεί να ζήσει, όμως σίγουρα οι εξαιρετικά πολυέξοδες συνήθειές της, αναγκαστικά, έχουν αλλάξει πια… Κουράγιο, λοιπόν...

Ζ. Κ.