Μπαλατσινού: Όσα της εξομολογήθηκε ο Λιβιεράτος

07.11.2013
Για τη συνέντευξη του Λαμπη Λιβιεράτου και τα όσα αποκάλυψε στην εφημερίδα Newsbomb για τη μεγάλη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη, μίλησαν στο Πρωινό mou.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού έχουν φιλικές σχέσεις με τον τραγουδιστή κι έτσι μίλησαν για εκείνον.

«Ο Λάμπης είναι η καλύτερη αντροπαρέα που θα μπορούσες να βρεις. Ήταν ένας άνθρωπος της "καλής χαράς", έξω καρδιά, ανοιχτός. Δεν είναι δηλαδή ότι κουβαλούσε προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σου 'ρθει όλο αυτό κατακούτελα», είπε ο Κωστόπουλος.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Μπαλατσινού σχολιάζοντας: «Στηρίζεται στα παιδιά του. Όταν έχεις παιδιά βρίσκεις τη δύναμη να αντιμετωπίζεις τα πάντα και νομίζω ότι ο Λάμπης το έχει ξεπεράσει». Και αποκάλυψε μία συζήτηση που είχαν πριν λίγα χρόνια και ο Λάμπης τής είχε εξομολογηθεί κάποιες ανησυχίες του.

«Πριν τρία-τέσσερα καλοκαίρια ήμασταν σε μια κοινή παρέα με τον Λάμπη Λιβιεράτο και θυμάμαι ότι μου είχε πει: "Τα τελευταία χρόνια μου έχουν έρθει όλα στραβά και είναι -κατά κάποιον τρόπο- σαν να το έχω προκαλέσει εγώ. Όταν πήγαιναν όλα στην κορυφή και ήταν τέλεια, καθόμουν στο καμαρίνι κι έλεγα ότι δεν αντέχω άλλο, ότι δεν μπορώ με τον πανικό και τις συνεντεύξεις. Και νιώθω ότι το προκάλεσα μόνος μου"», αποκάλυψε ότι της είχε πει.