Η σέξι Πρέλεβιτς ζευγάρι με τον Ουγγαρέζο;

07.11.2013
Πες το μου και αυτό. Το νέο ζευγάρι της showbiz είναι η Άννα Πρέλεβιτς με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού YOU, αλλά και τις σπόντες του Άκη Πετρετζίκη, ναι, τα δύο παιδιά είναι μαζί.

Και αποδεικνύεται ότι ο έρως χρόνια και... ύψος δεν κοιτά! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο παρουσιαστές είναι μαζί εδώ κι έναν μήνα, αλλά επειδή η σχέση τους είναι στα ξεκινήματα, θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Πρέλεβιτς και Ουγγαρέζος ήρθαν κοντά στα δοκιμαστικά που έγιναν για το Πρωινό Mou, ενώ το γλυκό «έδεσε» όταν πρωταγωνίστησαν στο βίντεο κλιπ του συγκροτήματος Hashtag.

Με το δημοσίευμα περί σχέσης ασχολήθηκαν στο πρωινό με τον Ουγγαρέζο να δηλώνει ότι ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει. Ναι, ύποπτη η στάση του. Αλλά ήρθε ο Άκης (μάλλον δεν έχει ξεχάσει τα περσινά που οι φίλοι του «έδωσαν» τη σχέση του με την Demy) και με τον τρόπο του μπορούμε να πούμε ότι «πρόδωσε» το μεγάλο μυστικό.

Ο Ουγγαρέζος αμήχανος του έλεγε να μην πει τίποτε, αλλά ο κολλητός του μέσω του... Μπανε Πρέλεβιτς τα είπε όλα. «Όταν η κοπέλα έχει πατέρα δύο μέτρα κι εκατόν είκοσι κιλά...» είπε κι εντάξει το πιάσαμε το υπονοούμενο.

Για την ιστορία, η πρώην Σταρ Ελλάς είχε σχέση για τέσσερα χρόνια με τον μπασκετμπολίστα Δημήτρη Χαριτόπουλο, αλλά χώρισαν πριν λίγους μήνες.