Η Σκάρλετ Γιόχανσον γουστάρει πορνό! Πειράζει;

07.11.2013
Πικάντικες αποκαλύψεις κάνει η ηθοποιός που ψηφίστηκε –δις- ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο!

Με αφορμή την τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και αφορά σε έναν νεαρό εθισμένο στο πορνό, η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) παίρνει ξεκάθαρη θέση πάνω στο "καυτό" ζήτημα του "να βλέπει ή να μη βλέπει κανείς ταινίες για… ενηλίκους".

Χαρίζοντας μια ακόμη σέξι φωτογράφηση στο περιοδικό "Marie Claire", η 28χρονη ηθοποιός τάσσεται κατηγορηματικά υπέρ του πορνό.

"Νομίζω ότι μπορεί κανείς να απολαύσει το πορνό, όπως μπορεί και ο,τιδήποτε άλλο", υποστήριξε η Σκάρλετ τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο είδος "μπορεί να γίνει αποδοτικό τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες", πάντα όμως με μέτρο! Για να μην ξεχνιόμαστε…

Με τη δήλωση αυτή "κατατεθειμένη" μπορούμε και εμείς με ασφάλεια να συμπεράνουμε πώς περνούν μερικά –τουλάχιστον- από τα βράδια τους η Σκάρλετ με τον αρραβωνιαστικό της, Ρομέν Ντοριάκ (Romain Dauriac). Πρόκειται για τον κύριο στη φωτογραφία ακριβώς στη συνέχεια...

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της εν λόγω ταινίας με τίτλο "Don Jon" και τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ στο πλευρό της Γιόχανσον.

Z. K.