Πόσες προτάσεις γάμου έκαναν στην Αποστολία Ζώη;

25.10.2013
Η Αποστολία Ζώη μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό OK και ειδικά για τoν λόγο που χώρισε από τον Γιώργο Σεϊταρίδη αλλά και για την κοινή τους ζωή στο Πήλιο.

Η Αποστολία πήρε συνηδειτά την απόφαση να εγκαταλείψει το τραγούδι για ένα χρόνο τελικά όμως έμεινε εκτός για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Η απόφαση του να φύγει ήταν μια απόφαση που πήρε από κοινού με τον Σεϊταρίδη:«Έτυχε η απόφαση μου να κάνω ένα διάλειμμα, να συμπέσει με τη δική του παύση. Αγαπούσαμε και οι δυο τη φύση, κι επιλέξαμε το Πήλιο γιατί έχω περάσει τα παιδικά μου χρόνια εκεί και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι των γονιών μου».

Και εξηγεί τον λόγο του χωρισμού: «Είναι θέμα χημείας αν ένα ζευγάρι θα χωρίσει ή θα μείνει μαζί. Αλλά έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που χωρίσαμε. Για μένα είναι αρχαία ιστορία. Απλά κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικά θέλω».

Και από προτάσεις γάμου πώς τα πάμε; Όπως διαβάσαμε στο περιοδικό, της έχουν κάνει τρείς προτάσεις γάμου μέχρι τώρα αν και:

«Είναι κάτι που δεν το προκάλεσα, γιατί δεν αισθανόμουν έτοιμη να παντρευτώ. Όταν μου το πρότειναν και φαντάστηκα τον εαυτό μου μέσα σ΄αυτό το γάμο, είπα όχι. Συνεχίσαμε για λίγο να είμαστε μαζί, αλλά μετά χωρίσαμε», λέει η τραγουδίστρια. Ας ευχηθούμε το καλύτερο για το μέλλον και όλα να της πάνε τέλεια!