Ο Κάσπερ μιλά για τον χωρισμό από τη JLo

17.10.2013
Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης οι φήμες θέλουν το διάσημο ζευγάρι να αποτελεί πια παρελθόν. Τι λέει ο πιο άμεσα ενδιαφερόμενος γι 'αυτό;

Τις τελευταίες μέρες, η είδηση ότι η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) χώρισαν κυκλοφορεί τόσο ευρέως που παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, ανησυχεί.

Δημοσιεύματα θέλουν την 44χρονη σταρ να έχει φτάσει στα όριά της με τον κατά 18 χρόνια μικρότερο σύντροφό της, με τον οποίο φαίνεται ότι δεν μπορεί πια να βρει κοινό σημείο.

Ο ίδιος ο 26χρονος χορευτής, όμως, ανοίγει το στόμα του και κάνοντας μέχρι και χιούμορ δηλώνει ότι με την αγαπημένη του δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

"Όλα είναι καλά. Στην τελευταία ενημέρωση που είχα ήμασταν μαζί", απάντησε σε σχετική ερώτηση του Μπίλι Μπους (Billy Bush) και της Κιτ Χούβερ (Kit Hoover) στο Access Hollywood Live.

Όταν όμως οι δημοσιογράφοι την προχώρησαν την ερώτηση και έφτασαν στον γάμο εκείνος φάνηκε πιο μαζεμένος. "Θα πρέπει να το δούμε αυτό", απάντησε ο Κάσπερ ο οποίος δεν δείχνει να ενοχλείται από τον χαρακτηρισμό "τεκνό" που έχει γίνει δεύτερο όνομά του.

"Είναι αυτό που είναι. Αυτά είναι τα μίντια", απαντά στωικά αποδεχόμενος το παιχνίδι της δημοσιότητας.
Ζ. Κ.