Γυμνές φωτογραφίες "απειλούν" τη μνήμη της Έιμι

17.10.2013
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για την ύπαρξη ντοκουμέντων με την αδικοχαμένη τραγουδίστρια σε πολύ προσωπικές στιγμές.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, την περασμένη εβδομάδα κάποιος πρόσφερε στο δίκτυο RadarOnline μια σειρά από φωτογραφίες που απεικονίζουν την Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) γυμνή και μαστουρωμένη, τόσο μόνη όσο και σε παθιασμένες περιπτύξεις με τον πρώην σύζυγό της, Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil).

Στις φωτογραφίες που φαίνεται ότι έφτασαν στους υπεύθυνους του δικτύου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λέγεται ότι η τραγουδίστρια που φαίνεται να ποζάρει ολόγυμνη σκύβοντας επάνω στο κρεβάτι, τελείως "χαμένη" με λευκή σκόνη στα ρουθούνια της.

"Συνάντησα την Έιμι και τον Μπλέικ αρκετές φορές την εποχή που πέρασα στο Λονδίνο πριν από αρκετά χρόνια", μεταφέρει ο άνθρωπος που πρόσφερε τις φωτογραφίες, την ύπαρξη των οποίων αγνοούσαν οι πάντες, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

"'Φτιαχτήκαμε' μια μέρα μαζί και είχαμε μια μεγάλη κουβέντα για την Κέιτ Μος (Kate Moss), τους εξωγήινους και τις κ***τρυπίδες. Μία συζήτηση που τελικά έφτασε στις συγκεκριμένες φωτογραφίες που τράβηξα εγώ", συνέχισε ο άγνωστος τονίζοντας ότι η Έιμι ήταν "κόκαλο" από την κοκαΐνη και το χόρτο και τον φώναζε "ΜακΝτόναλντ".

Το RadarOnline λέγεται ότι αποφάσισε να μη δημοσιεύσει το υλικό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως όλα τα άλλα δίκτυα στα οποία θα απευθυνθεί προφανώς στη συνέχεια ο "φωτογράφος" θα κάνουν το ίδιο.

Ύστερα από χρόνια πάλη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, τελικά η Γουάινχαουζ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Κάμντεν τον Ιούλιο του 2011. Ήταν 27 ετών.

Ζ. Κ.