Η Κέιτ Χάντσον παραδέχεται τον εθισμό της

17.10.2013
Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη η διάσημη ηθοποιός περιέγραψε πώς θα ήταν η τέλεια μέρα της. Και τα συμπεράσματα βγήκαν αβίαστα.

Η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) είναι πολυάσχολη και της αρέσει. Όμως σε περίπτωση που είχε μια ολόκληρη μέρα ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, το πρόγραμμα θα το είχε έτοιμο, όπως αποκάλυψε μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό "Shape".

"Θα κοιμόμουν τρεις ωρίτσες ακόμη, ελπίζοντας ότι θα με άφηναν τα παιδιά μου. Μετά θα έκανα γυμναστική και σάουνα και στη συνέχεια πιθανότατα να έμπαινα στην πισίνα με τα παιδιά. Ύστερα θα διάβαζα και οπωσδήποτε θα παρακολουθούσα Downton Abbey τρώγοντας πατατάκια", περιέγραψε η 34χρονη σταρ η οποία λέγεται ότι είναι εθισμένη στη βρετανική σειρά που προβάλλεται και στη χώρα μας με μεγάλη επιτυχία.


Στη συνέχεια της συνέντευξης η καλλίγραμμη ηθοποιός αποκάλυψε και τα μυστικά της σιλουέτας της, τονίζοντας ότι τη "χρωστά" ως επί το πλείστο στις πιλάτες, που αποτελούν τη βάση της προπόνησής της τα τελευταία 15 χρόνια.

Η Χάντσον υποδέχτηκε τον δεύτερο γιο της, από τη σχέση της με τον τραγουδιστή των Muse, Ματ Μπέλαμι (Matt Bellamy) τον Ιούλιο του 2011 ενώ έχει ακόμη έναν από τον γάμο της με τον μουσικό Κρις Ρόμπινσον (Chris Robinson), τον 9χρονο Ράιντερ (Ryder).

Ζ. Κ.