Σκορδά - Τσιμτσιλή: Δε λένε ούτε καλημέρα;

20.09.2013
Κοίτα να δεις που μια μεταγραφή στάθηκε ικανή να "κλείσει" φιλίες και "αδελφικές" σχέσεις. Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας πήγαν με δόξες και τιμές στον ΑΝΤ1, αλλά αυτό είχε και το... τίμημα του, αν μπορούμε να το πούμε κι έτσι.

Έτσι, μετά το τέλος της "αδελφικής" φιλίας του Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, διαβαζουμε ότι και η φιλία της Φαίης με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε την ίδια άδοξη κατάληξη. Βέβαια, η περίπτωση των δύο γυναικών δεν είναι ίδια με των ανδρών. Γιατί μπορεί ο Λιάγκας να έβαλε - κατά κάποιο τρόπο - στην black list τον "Δημητρώ" του επειδή δεν τους ακολούθησε στον ΑΝΤ1, δεν έκανε το ίδιο η Σκορδά με τη φιλενάδα της.

Σύμφωνα με το περιοδικό Yes, ο ερχομός του ζεύγους στον ΑΝΤ1 σήμανε και το άδοξο τέλος της εκπομπής της Τσιμτσιλη, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τι και αν θα κάνει κάτι τηλεοπτικά. Και μπορεί η Σταματίνα να μίλησε όμορφα για τη μεταγραφή των φίλων της, μάλλον η... περδικούλα της το ξέρει, πόσο ενθουσιάστηκε με αυτήν.

Και για του λόγου το αληθές, το Δεκαπενταύγουστο τα δύο ζευγάρια βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι (της Μπαρμπαρίγου συγκεκριμένα) στην Πάρο και η αμηχανία και από τις δύο πλευρές ήταν φανερη. Σκορδά και Τσιμτσιλή φιλήθηκαν, μάλλον τυπικά και μετά κάθισαν μακριά η μία από την άλλη. Ενώ οι λίγες κουβέντες που αντάλλαξαν, είχαν να κάνουν μόνο με τα παιδιά τους και καθόλου με τα επαγγελματικά.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι δύο φίλες δε λένε πια ούτε καλημέρα. Όσο για τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η Σταματίνα θα είχε ενότητα στο πρωινό, δεν ισχύουν. Για την ακρίβεια,το ζεύγος ούτε καν την πρότεινε, αφού ήξεραν ότι η παρουσιάστρια δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο, δηλαδή από πρώτο βιολί, να περάσει τρίτο. Άσε, που θα ήταν και αμήχανη η συνεργασία για όλους.