Πάλτροου: τι σημαίνει το φιλί στον πρώην;

20.09.2013
Η διάσημη ηθοποιός έχει έναν από τους πιο ευτυχισμένους γάμους στο Χόλιγουντ. Ή μήπως όχι;

Σάλος έχει ξεσπάσει από μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων που θέλουν την Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) να φιλιέται με τον πρώην αγαπημένο της, ηθοποιό Ντόνοβαν Λίτς (Donovan Leitch).

Όπως αναφέρει σήμερα η ταμπλόιντ εφημερίδα DailyStar, το γεγονός καταγράφηκε κατά τη διάρκεια αγώνα μπέιζμπολ όπου η 40χρονη σταρ είχε πάει μαζί με τα δύο της παιδιά!

Εκπρόσωπος του 47χρονου ηθοποιού που έβγαινε με την Γκουίνεθ τη δεκαετία του '90, επιβεβαίωσε ότι εκείνος και η σύζυγός του, μοντέλο από τη Σκοτία, Κίρστι Χιουμ (Kirsty Hume) "βρίσκονται σε διάσταση", όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάποια συγκεκριμένη δήλωση για τη φύση της σχέση του με την Πάλτροου.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό είναι παντρεμένη εδώ και 10 χρόνια με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) και έχει μιλήσει επανειλημμένα για τις δυσκολίες που έχει μια σχέση. Όμως εκείνη και ο σύζυγός της, έβρισκαν πάντα τον τρόπο να τις ξεπεράσουν.

Όσο για το… περιστατικό στις κερκίδες; Πιθανότατα να σημαίνει ότι η Γκουίνεθ είναι αρκετά εκδηλωτική τόσο με τις γυναίκες, όσο και με τους άντρες φίλους της. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η σταρ φωτογραφήθηκε φιλώντας στο στόμα την κολλητή της, Στέλα ΜακΚάρτνεϊ.

Ζ. Κ.