Η μεγάλη έκπληξη του Κρουζ στη Σούρι

20.09.2013
Μπορεί να μην είναι συνέχεια μαζί, όμως όταν βρίσκεται με την κόρη του, ο διάσημος ηθοποιός έχει σκοπό μόνο να την ευχαριστεί.

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) υπήρξε από την πρώτη στιγμή κάτι παραπάνω από ανοιχτοχέρης ως προς το στερνοπούλι του, που τυγχάνει και το μοναδικό βιολογικό του παιδί, κάνοντάς της δώρα που, πολλοί θα έλεγαν ότι φτάνουν στα όρια της υπερβολής.

Αυτή τη φορά η Σούρι (Suri) ήθελε να παίξει και ο μπαμπάς δεν χρειάστηκε δεύτερη κουβέντα.
Όπως αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης "Boots and Birdies" στο Λέικ Πλασίντ της Νέας Υόρκης, πριν από λίγες μέρες, έλαβε ένα τηλεφώνημα όπου κάποιος τον ρωτούσε αν είχε τη δυνατότητα να "κλείσει τον χώρο αποκλειστικά για έναν ειδικό καλεσμένο".

Πρόκειται για μια επιχείρηση με μίνι γκολφ και μπάντζι τζάμπινγκ, που αφού φυσικά δέχτηκε την πρόσκληση, φιλοξένησε για μερικές ώρες τον 50χρονο σταρ, την κόρη του και την παρέα τους.

"Τα παιδιά έδειχναν να περνάν τέλεια και ο Κρουζ ήταν πολύ ήσυχος, και βιντεοσκοπούσε την κόρη του όλη την ώρα", μεταφέρει ο ιδιοκτήτης Τέρι Νίκολς (Terry Nichols), χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει πότε ακριβώς συνέβη αυτό, καθώς αυτό τον καιρό, η 7χρονη Σούρι φορά γύψο έχοντας σπάσει το χέρι της. Πιθανότατα το "πάρτι" να έγινε κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Ζ. Κ.