Σέξι λατίνα για τον Λίαμ μετά τον επίσημο χωρισμό

17.09.2013
Ύστερα από φημολογία μηνών, τελικά, η είδηση επιβεβαιώθηκε. Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) δεν είναι πια ζευγάρι, ενώ εκείνος έχει ήδη προχωρήσει σε άλλη αγκαλιά!

Οι δύο ηθοποιοί αρραβωνιάστηκαν πέρσι το καλοκαίρι και οι δηλώσεις της 20χρονης σταρ τότε έδειχναν πόσο τρελά ερωτευμένη και ευτυχισμένη ήταν.

Μέσα στον χρόνο που μεσολάβησε, προφανώς, άλλαξαν πολλά, η Μάιλι –κατά πολλούς- εκτροχιάστηκε και ο Λίαμ δεν άντεξε άλλο.

Όπως επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι και των δύο σταρ χθες στο περιοδικό "People", ο αρραβώνας διαλύθηκε.

Και όπως φαίνεται, ο 23χρονος ηθοποιός γύρισε σελίδα ευθύς αμέσως.

Μόλις σήμερα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Χέμσγουορθ να διασκεδάζει στο VIP κλαμπ Bungalow του Λας Βέγκας παρέα με τη συνομήλική του ισπανίδα ηθοποιό, Ελίζα Γκονζάλες (Eiza Gonzalez). (Δες τη στην κεντρική φωτογραφία του θέματος)

Οι δύο νέοι ήταν διακριτοί, ωστόσο ήταν φανερό πόσο απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου, ενώ οι πληροφορίες τους θέλουν να αποχώρησαν μαζί στις 2 το πρωί.

Η 23χρονη σέξι Ελίζα είναι ελεύθερη αυτό τον καιρό, έχοντας χωρίσει από τον επί διετία σύντροφό της τον Αύγουστο, ο Λίαμ επίσης φρεσκοχωρισμένος, οπότε… Ουδέν μεμπτό στο θέμα.

Όσο για η συνέχεια; Αναμένεται…

Ζ. Κ.