Λιζ Χάρλεϊ & έρωτας: σύννεφα στον παράδεισο;

17.09.2013
Εκεί που είχαμε κολλήσει στα μέλια (!) φαίνεται ότι η διάσημη βρετανίδα και ο αρραβωνιαστικός της δεν τα πάνε και τόσο καλά!

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση της με τον Σέιν Γουορν (Shane Warne) –που στην ουσία έληξε και τον γάμο της με τον Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayar), η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elisabeth Hurley) υπήρξε κάτι παραπάνω από εκδηλωτική ως προς τις δημόσιες εκφράσεις του έρωτά της, σε όλες τους τις μορφές.

Η 48χρονη σταρ δεν σταματούσε λεπτό να μιλά για τα αισθήματά της, δεν έκανε βήμα χωρίς να αγγίζει ή να φιλά τον αγαπημένο της –μέχρι και προκλητικά- ενώ και οι δύο υπήρξαν από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερα δραστήριοι στο Twitter, από όπου φτάνουν σήμερα και τα κακά μαντάτα.

Εκείνοι που παρακολουθούν την κίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφουν μια ασυνήθιστη "ηρεμία" ανάμεσα στους λογαριασμούς των δύο αρραβωνιασμένων, γεγονός που δεν μπορεί παρά να αξιολογηθεί αναλόγως.

Η τελευταία αναφορά που σημειώθηκε ήταν την 1η Σεπτεμβρίου όπου η Λιζ ευχήθηκε για τη γιορτή του πατέρα "ειδικά στους Αυστραλούς μπαμπάδες" και μετά… σιωπή!

Ειδικά όταν την περασμένη Παρασκευή, στα γενέθλια του 44χρονου άσσου του κρίκετ δεν υπήρξε "ούτε φωνή ούτε ακρόαση" από καμία εκ των δύο πλευρών, το καμπανάκι χτύπησε ανήσυχα.

Στο τέλος της μέρας, ο Γουορν άρχισε τα "ευχαριστώ" σε όλο τον κόσμο, αλλά τη Χάρλεϊ την ξέχασε. Τυχαία; Δεν νομίζω.

Όσο για τη Λιζ; Όχι μόνο δεν ευχήθηκε δημοσίως –όπως το συνήθιζε- στον αγαπημένο της, αλλά τιτίβισε και κάτι άσχετο εκείνη την ημέρα, ενημερώνοντας τους φίλους της ότι την πέρασε φτιάχνοντας έναν φράχτη από αλπακά στο κτήμα της στο Γκλάουσεστερσαϊρ.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει από καμία εκ των δύο πλευρών, όμως σίγουρα κάτι θα ακουστεί σύντομα.

Ζ. Κ.