Ο Μπέκαμ "χτύπησε" τη Βικτόρια στο χέρι του

17.09.2013
Η αγάπη του διάσημου ποδοσφαιριστή για τα τατουάζ, αλλά και για τη σύζυγό του είναι γνωστή και εκείνος συνδύασε τα δύο με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) συνόδεψε τη Βικτόρια (Victoria) στο πάρτι που διοργάνωναν από κοινού το Global Fund και το Βρετανικό Συμβούλιο με οικοδέσποινα την αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue, Αν Γουίντουρ (Anna Wintour).

Η λαμπερή εκδήλωση δόθηκε στο Apsley House του Πικαντίλι στο Λονδίνο και εκτός από το διάσημο και απόλυτα συγχρονισμένο στυλιστικά ζεύγος, το "παρών" έδωσαν ονόματα όπως η Στέλα ΜακΚάρτνεϊ (Stella McCartney), η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) και ο Κόλιν Φερθ (Colin Firth).

Ντυμένοι στα μαύρα, οι Μπέκαμ πόζαραν στον φακό κατά την άφιξή τους, ενώ την προσοχή όλων τράβηξε ένα νέο τατουάζ στο δεξί χέρι του 38χρονου Ντέιβιντ, όπου φαινόταν ξεκάθαρα το όνομα της αγαπημένης του.

"Βικτόρια", λοιπόν, το νέο απόκτημα του Ντέιβιντ, χτυπημένο με την ίδια γραμματοσειρά που έχει χρησιμοποιηθεί ακριβώς στο ίδιο σημείο, στο αριστερό χέρι για τη λέξη "Αγάπη" (Love).

Και αν θυμηθούμε ότι για τα γενέθλια του αντρούλη της φέτος η 39χρονη σχεδιάστρια του είχε χαρίσει μια δωροεπιταγή για ένα ακόμη τατουάζ, μπορούμε να συμπεράνουμε –σχεδόν- με ασφάλεια ότι εκείνος όχι μόνο εξαργύρωσε την επιταγή αλλά τίμησε και τη σύζυγο, δεόντως.

Ζ. Κ.