Αγνώριστη η Λασκαράκη μιλά για την εγκυμοσύνη της

11.09.2013
Για την εγκυμοσύνη και την κόρη που περιμένει μίλησε η Βάσω Λασκαράκη. Ωστόσο, στη φωτογράφηση που συνοδεύει τη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ

η γλυκιά ηθοποιός είναι σχεδόν αγνώριστη (μεταξύ μας, αλλά το ρετούς το λες και κομμάτι... αποτυχημένο) και τρομάξαμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για εκείνη. Η Λασκαράκη αποκάλυψε επίσης πώς θα βαφτίσουν τη μικρή, πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής, ενώ μίλησε και για τον επικείμενο γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.


"Θα το βαφτίσουμε Ευαγγελία, το όνομα της μητέρας του Γιάννη. Νονός θα είναι ο παιδικός φίλος και συνέταιρος του Γιάννη, ο Στέργιος Αντούλας" αποκάλυψε, ενώ παραδέχεται ότι θα ήθελε να παντρευτούν με τον Τσιμιτσέλη όταν το παιδί τους θα είναι αρκετά μεγάλο.

"Θα μου άρεσε να παντρευτούμε όταν το παιδί θα είναι αρκετά μεγάλο για να μπορεί να καταλαβαίνει και να έχει μια ωραία ανάμνηση από αυτό το πανηγύρι. Αλλά πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα γάμου, ειδικά τώρα. Αυτό που με νοιάζει είναι να γεννηθεί με το καλό το παιδί μας και να είμαστε οι τρεις μας υγιείς και ευτυχισμένοι".


Όσο για τα κιλά, έχει πάρει δέκα. «Όταν βλέπω ότι δεν έχω τίποτα πια να βάλω, με πιάνει πανικός. Ωστόσο, αρνήθηκα να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης. Προς το παρόν, μου κάνει ακόμα το medium στα ρούχα. Καμιά φορά, όταν περνάω μπροστά από καθρέφτη λέω στον εαυτό μου, “έχεις γίνει σαν μπαλόνι!”, αλλά δεν αγχώνομαι».

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για την εγκυμοσύνη ήταν η Αθηνά Οικονομάκου. Στους γονείς τους το αποκάλυψαν όταν ήταν δύο μηνών.