Φρίκαρε η Κιμ με τα πεσμένα τεράστια στήθια της

11.09.2013
Ένα δράμα ζει το διάστημα αυτό η τίβι σταρ Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Η Κιμ παλεύει χωρίς αποτέλεσμα να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μετά τη γέννηση της κόρης της Νορθ, καρπό της σχέσης της με το ράπερ Κάνιε Γουεστ (Kanye West).

Η 32χρονη που πρόσφατα έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο θέμα με τα κιλά της που σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Closer δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού.

Πηγή του περιοδικού αναφέρει:

''Η Κιμ έχει επικεντρωθεί στο να αποκτήσει και πάλι το σώμα της πίσω. Ο Κάνιε της πρότεινε να ξεκινήσουν τις προσπάθειες απόκτησης ενός ακόμα παιδιού. Πάντως η Κιμ είναι ανένδοτη και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η Καρντάσιαν δεν θέλει να ζήσει άλλους εννιά μήνες στην κόλαση που ονομάζεται εγκυμοσύνη''.

Όπως φαίνεται, η Κιμ έχει εμμονή με το βάρος της και έχει δοκιμάσει κάθε δίαιτα για να επανέλθει. Η τίβι σταρ γυμνάζεται πυρετωδώς, έχει δοκιμάσει τριήμερες αποτοξινώσεις καταναλώνοντας μόνο χυμούς αλλά πλέον ξεκίνησε να τρέφεται κανονικά.

Ακόμα και το χειρουργικό νυστέρι πέρασε από το μυαλό της Καρντάσιαν, η οποία όμως δειλιάζει αφού σε μια τέτοια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής έχασε τη ζωή της και η πεθερά της Ντόντα το 2007.

Πέρα από τα περιττά κιλά, η Κιμ ανησυχεί πρωτίστως για το μέγεθος του στήθους της. Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τα στήθια της Κιμ ανέβηκαν 2 νούμερα και η Κιμ πιστεύει πως δείχνουν πρησμένα και πεσμένα.

Το μεγάλο στρες της Κιμ δημιουργεί και η επερχόμενη φωτογράφιση στο Playboy όπου θα πρέπει να φορέσει καυτό μπικίνι, μια κίνηση την οποία δεν επικροτεί ο σύντροφός της Κάνιε.

Κ.Π