Γιατί περνάει κρίση η Τζένιφερ Λόρενς;

12.08.2013
Είναι νέα, μόλις 22 χρονών κι έχει ήδη στο ενεργητικό της επιτυχίες, ένα Όσκαρ, ενώ ψηφίστηκε κι η πιο σέξι ηθοποιός.

Μη νομίζεις, όμως, ότι κι η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) δεν περνάει τα ζόρια της. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Vogue, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ζορίζεται τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας είναι όλα στραμμένα επάνω της.

«Φοβάμαι μη φανώ αχάριστη μιλώντας γι' αυτό. Αλλά με έχει πιάσει κρίση τον τελευταίο καιρό. Ξαφνικά, όλος ο κόσμος θεωρεί πως έχει δικαίωμα να γνωρίζει τα πάντα για εμένα.

Απλά δεν είμαι εντάξει με αυτό. Είναι τόσο απλό. Είμαι ένα απλό, κανονικό κορίτσι κι ένα ανθρώπινο ον και δεν έχει περάσει τόσος πολύς καιρός για να αισθάνομαι ότι αυτή είναι η νέα μου κανονική πραγματικότητα. Δεν πρόκειται να ηρεμήσω όσον αφορά αυτό το θέμα», δήλωσε η όμορφη Τζένιφερ.

Αν και καταβαίνουμε τι εννοεί η «ποιήτρια», δεν μπορούμε να μην πούμε «ηθελέστα και παθέστα», αφού στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι από μικρή ήξερε τι ήθελε και το ένιωθε ότι θα γίνει διάσημη αν και δεν μπορούσε να το προσδιορίσει πώς ακριβώς.

Τώρα λοιπόν που προσδιορίστηκε το πράγμα, δεν πειράζει, Τζένιφερ, που θα πάει, θα προσαρμοστείς. Λίγο διάδρομο παραπάνω κάνε κι αν δεν πιάσει, υπάρχουν και τα σπα…

Νικόλας Εμμανουήλ