Δες τη Γαρμπή άβαφη στη Μύκονο με τους άντρες της

22.07.2013
Φέτος το καλοκαίρι ο Διονύσης Σχοινάς κάνει live εμφανίσεις στη Μύκονο με αποτέλεσμα η Καίτη Γαρμπή κι ο γιος τους, Δημήτρης να πηγαινοέρχονται πολύ τακτικά στο Νησί των Ανέμων.

Κι αλίμονο άμα είσαι σε νησί είτε για διακοπές είτε για δουλειά, αυτό δεν έχει σημασία και δεν τραβήξεις τουλάχιστον μια φωτογραφία. Πόσο μάλιστα, όταν είσαι με τους άντρες τη ζωής σου.

Έτσι, η Καιτούλα μας τράβηξε μια φωτογραφία με το Διονύση και τον έφηβο πλέον, Δημήτρη και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα κολακευτικά σχόλια να παίρνουν φωτιά.

Όπως μπορείς να δεις στη φωτογραφία, η Καίτη έχει υιοθετήσει summer look, είναι φυσική κι αποδεικνύει ότι δε χρειάζεται μακιγιάζ για να μας "κερδίσει".

Βέβαια, εδώ την παράσταση της την έχει κλέψει ο μικρός Δημήτρης αφού έχει μαζέψει τα περισσότερα κολακευτικά σχόλια, αλλά είναι σίγουρο ότι η διάσημη μητέρα του δε θα ενοχληθεί, ίσα ίσα.

Για την ιστορία να πούμε ότι η οικογένεια είχε κάτσει σε εστιατόρια του νησιού όπου και τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Ν.Ε.

Ν.Ε.Ννν