Ντεπ: η πρώην, η νυν και το ροζ μανόν!

22.07.2013
Πολύ "προχωρημένος" ο διάσημος ηθοποιός που φαίνεται ότι έχει πολύ υψηλές προσδοκίες από την πρώην του. Ή τη γνωρίζει πολύ καλά.

Μετά τα "φανερώματα" ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) δεν κάνει βήμα χωρίς την αγαπημένη του Άμπερ Χερντ (Amber Heard) –που παρεμπιπτόντως τυγχάνει να γουστάρει ΚΑΙ γυναίκες!

Μάλιστα στο τελευταίο του ταξίδι σε Ιαπωνία και Ευρώπη, το ερωτευμένο ζεύγος είχε πάρει μαζί και τα παιδιά του 50άρη σταρ, από τη μακροχρόνια σχέση του με τη Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) που έληξε πριν από έναν χρόνο περίπου –τη 14χρονη Λίλι Ρόουζ και τον 11χρονο Τζακ.

Η 27χρονη ηθοποιός έδειχνε μεγάλη άνεση δίπλα στα παιδιά του καλού της, ενώ το ίδιο έδειχναν και εκείνα.

Γενικότερα, όμως ο Τζόνι είναι πολύ άνετος και το αποδεικνύουν τα λεγόμενά του σχετικά με την πρώην του.

"Η Βανέσα είναι πολύ καλή μητέρα και μια υπέροχη γυναίκα. Πραγματικά δεν κρατάμε καμία κακία μεταξύ μας. Έχουμε παραμείνει πολύ δεμένοι και ελπίζω να μπορέσουμε να γυρίσουμε και μια ταινία μαζί κάποια μέρα. Γιατί όχι;", αναρωτήθηκε ο ιδιόρρυθμος σταρ που προφανώς θεωρεί ότι η Παραντί θα τον βλέπει αγκαλιά με τη θεά Χερντ και θα χαίρεται που έχει βρει ξανά τον έρωτα ο πρώην της. Μεγαλείο…

Πάντως, φορώντας ροζ βερνίκι νυχιών στα χέρια –μεταξύ άλλων, δηλαδή- ο Τζόνι παραδέχτηκε ότι ο χωρισμός δεν ήταν πολύ εύκολος, προσθέτοντας ότι το κύριο μέλημα και των δύο ήταν τα παιδιά.
Όσο για την "ιδιαιτερότητά" του;

"Όλη μου τη ζωή ένιωθα ότι ζούσα σε δικό μου κόσμο. Από τότε που γεννήθηκα. Ακόμη και στο σχολείου δεν υπήρξα ποτέ μέλος κλίκας ή ομάδας. Δεν ένιωθα πουθενά άνετα και αυτό γίνεται χειρότερο με την ηλικία", παραδέχτηκε ο Ντεπ αποκαλύπτοντας ποιοι είναι οι καλύτεροί του φίλοι.

"Οι καλύτεροί μου φίλοι είναι οι μπότες μου. Έρχονται πάντα μαζί μου και μου προσφέρουν ένα είδος ισορροπίας". Ό,τι πεις…

Ζ. Κ.