Τι είπε η Ναταλία στο τελευταίο "Μες στην καλή χαρά";

22.07.2013
Το τελευταίο διάστημα η φημολογία γύρω από την τύχη του «Μες στην καλή χαρά» για την επόμενη σεζόν έχει πάρει φωτιά και τα σενάρια που παίζουν είναι πολλά.

Αρχικά ήταν αβέβαιο το κατά πόσο θα συνεχιστεί η εκπομπή που μας κρατά συντροφιά τα σαββατοκύριακα, ενώ στη συνέχεια διέρρευσε η φήμη ότι ναι, θα συνεχίσει η εκπομπή μεν χωρίς τη Ναταλία Γερμανού στο τιμόνι της παρουσίασης δε.

Μάλιστα, είχε ακουστεί ότι θα αναβαθμιστεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής.

Μία δήλωση της Ναταλίας Γερμανού που εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι δεν ξέρει αν θα θέλει να είναι και του χρόνου στο «Μες στην καλή χαρά» έκανε πολλούς να υποστηρίζουν περισσότερο το παραπάνω σενάριο.

Κι εκεί που νομίζαμε ότι τουλάχιστον στην τελευταία εκπομπή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, ούτε εκεί είδαμε φως στο τούνελ. Γιατί;

Επειδή στο τέλος της τελευταίας εκπομπής το περασμένο Σάββατο, η Ναταλία προτίμησε να κρατήσει τα χαρτιά της κλειστά και να μας ευχηθεί απλά «Καλό καλοκαίρι» αφού μας ευχαρίστησε για την αγάπη που έχουμε δείξει στην εκπομπή και τα 5 χρόνια προβολής της. Για «Ραντεβού τον Οκτώβριο» ούτε λόγος.

Και μπορεί ο Alpha να ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί και για 6η σεζόν, αλλά ούτε εκεί έγινε λόγος για ονόματα και συντελεστές. Οπότε, μάλλον θα πρέπει να κάνουμε κι άλλη υπομονή μέχρι να ξεκαθαριστεί περισσότερο το τοπίο.

Ν.Ε.