Ζέτα-Τζόουνς: "Βασανίζω τον άντρα μου"

22.07.2013
Με εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones) πέρασε δύο πολύ δύσκολα χρόνια από τη στιγμή που ο σύζυγός της, Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα.

"Το άγχος, η στεναχώρια και ο φόβος" της φόρτωσαν πίεση που προφανώς δεν μπόρεσε να χειριστεί και πυροδοτήθηκε έτσι η δική της περιπέτεια με τη μανιοκατάθλιψη, η οποία την ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα.

Μιλώντας στο περιοδικό "Stella" της Sunday Telegraph, η 43χρονη σταρ από την Ουαλία εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον σύζυγό της, τονίζοντας πως την εξέπληξε με τη δύναμή του, ενώ ταυτόχρονα παραδέχτηκε τα "γυμνάσια" που τον βάζει να περνά.

"Τον βασανίζω τον άντρα μου, όπως και όλους όσοι βρίσκονται γύρω μου με τα νεύρα και το άγχος μου", παραδέχτηκε η Κάθριν εξηγώντας πώς καταφέρνει να ξεπεράσει τη φοβία της για το κοινό "βγάζοντάς" τη στους κοντινούς της ανθρώπους.

"Όταν ανεβαίνω στη σκηνή, είμαι πια εξαντλημένη, αλλά τα νεύρα μου διαχέονται", συνεχίζει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξηγώντας ταυτόχρονα πως πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της παίζουν τα δύο παιδιά της, τα οποία φροντίζει να απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί.

Ζ. Κ.