Αμάντα Σέιφριντ: Βρήκε τον πατέρα των παιδιών της

12.07.2013
Άκρως αποκαλυπτική ως προς τα προσωπικά της παρουσιάστηκε σε πρόσφατη συνέντευξη η διάσημη ηθοποιός.

Η Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried) έχει στο παρελθόν συνδεθεί με διάφορους γόηδες του Χόλιγουντ, όμως τον Ράιαν Φιλίπ (Ryan Phillippe), τον Τζος Χάρτνετ (Josh Hartnett) και φυσικά με τον συμπρωταγωνιστή της στο κινηματογραφικό "Mama Mia", Ντομινίκ Κούπερ (Dominic Cooper), με τον οποίο, παρεμπιπτόντως δηλώνει ακόμη ερωτευμένη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τελευταίο "Elle", η 27χρονη σταρ αποκάλυψε ότι είναι τρελά ερωτευμένη, όμως αυτή τη φορά ο αγαπημένος δεν έχει σχέση με το επάγγελμά της και τον γνωρίζει… μια ζωή.

"Είναι κάποιος που δεν έχει σχέση με τον χώρο εργασίας μου και τον γνωρίζω από τότε που ήμουν 16 ετών", ομολόγησε η Αμάντα τονίζοντας ότι "τον φαντάζεται ως τον πατέρα των παιδιών της" παρόλο που τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται προς το παρόν.

Όσο για τον "πρώην" Ντομινίκ; "Αγαπιόμαστε πολύ", ξεκαθαρίζει η Σέιφριντ προσθέτοντας ότι εκείνος θα είναι πάντα μέρος της ζωής της ανεξάρτητα από τι γνώμη έχουν οι εκάστοτε σύντροφοί του ή ακόμη και η μελλοντική σύζυγός του. Μάλιστα…

Όμως δεν το σταματά εκεί καθώς η Αμάντα τονίζει ότι και εκείνη δεν θα μπορέσει ποτέ να σταθεί στο πλευρό ενός άντρα που δεν θα μπορεί να δεχτεί την ξεχωριστή φιλία της με τον Ντομικίκ.

Στο μεταξύ, η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται αυτή τη στιγμή ξανά στο προσκήνιο εξαιτίας της τελευταίας της ταινίας στην οποία ενσαρκώνει τη διάσημη πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς που έμεινε γνωστή παγκοσμίως ως "Το Βαθύ Λαρύγγι".

Ζ. Κ.