Κόρτνεϊ VS Κιμ: ο πόλεμος των Καρντάσιαν

12.07.2013
Και ενώ η διάσημη ριάλιτι μανούλα δεν έχει εμφανιστεί επισήμως μετά τη γέννηση της κορούλας της, ανοίγει άλλο μέτωπο μπροστά της. Και μάλιστα οικογενειακό.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έφερε στον κόσμο τη μικρή Νόρθ (North) στις 15 Ιουνίου, αλλά, εκτός από δύο μικρές εξαιρέσεις, από τότε… αγνοείται η τύχη της.

Μπορεί σε πραγματικό χρόνο η 32χρονη λεχώνα να ασχολείται με το μωράκι της –και τα κιλά της, όπως λέγεται- κλεισμένη στο σπίτι, όμως στο οικογενειακό τηλεοπτικό σόου που προβάλλεται αυτές τις μέρες, ο χρόνος γυρίζει πίσω, όταν εκείνη ήταν ακόμη έγκυος και η κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της, Κόρτνεϊ (Kourtney) ήθελε να της… βγάλει τα μάτια.

Στο τίζερ του επεισοδίου που θα παιχτεί την Κυριακή και που μπορείτε να δείτε στο τρέιλερ που ακολουθεί, η Κόρτνεϊ δεν μπορεί να κρύψει τα νεύρα της με την Κιμ και το πόσο κοντά δείχνει να έχει έρθει με τον σύντροφό της και πατέρα των δύο παιδιών της, Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick).

Φαίνεται ότι ο 30χρονος –πολλά βαρύς κατά τα άλλα- Σκοτ, βγήκε μια δυο φορές μαζί με την έγκυο –τότε- Κιμ σε μια προσπάθεια να την κάνει να διώξει από πάνω της το άγχος που είχε εκείνο τον καιρό.

Έλα όμως που την Κόρτνεϊ την έζωσαν τα φίδια… Σου λέει, τι τον νοιάζει τον "δικό" μου, που είναι και γενικώς "παρτάκιας" τι κάνει η αδελφή μου… Δεν μπορεί… Κάποιον λάκκο έχει η φάβα…

Κατέβασε λοιπόν μια μουτράκλα και άρχισε τα υπονοούμενα. "Παντοφλιά" δεν ξέρουμε αν έφαγε ο Ντίσικ αλλά η Κιμ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που παρακολουθούν δείχνουν ξαφνιασμένοι από το ξέσπασμα. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Ζωή Κίττα