Η Μιλάνο "καίει" τις "Μάγισσες" Ντόχερτι & Κομπς

12.07.2013
Η Αλίσσα Μιλάνο δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ούτε η σειρά «Μάγισσες» (Charmed), η οποία παιζόταν για 8 τηλεοπτικές σεζόν (1998-2006) στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στη χώρα μας από το 2000 μέχρι το 2007 (σε Α’ προβολή).

Την Τρίτη, η 40χρονη πλέον ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή “Watch What Happens Live!” του Andy Cohen κι ερωτώμενη για το πώς ήταν το κλίμα στα γυρίσματα της σειράς, έδωσε μια απάντηση όλο νόημα…

Ή αν προτιμάς, τα πέταξε τα καρφάκια της για τις συμπρωταγωνίστριές της Σάνεν Ντόχερτυ (Shannen Doherty) και Χόλυ Μαρί Κομπς (Holly Marie Combs).

«Η Χόλυ κι η Σάνεν ήταν κολλητές φίλες για 10 χρόνια πριν ξεκινήσει η σειρά, οπότε ήταν λίγο πολύ, σα να πηγαίναμε στο γυμνάσιο. Ήθελα να πιστεύω, όμως, ότι στα τριάντα μας δεν θα ήταν πια έτσι τα πράγματα».

Ο παρουσιαστής της απάντησε γελώντας ότι «το γυμνάσιο έχει τελειώσει».

Τότε η Μιλάνο είπε: «Ποτέ δεν πήγα σε γυμνάσιο επειδή ήμουν στο τηλεοπτικό στούντιο», σε παιδική ηλικία, είχε παίξει στη σειρά «Ποιός είναι το αφεντικό», «αλλά φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα ήταν».

Όταν φαν της σειράς τη ρώτησε τι είχε πραγματικά συμβεί στα παρασκήνια το 2001 που οδήγησε στην αποχώρηση της Ντόχερτυ (στο βίντεο μπορείς να δεις την τελευταία σκηνή της Πρου αν κι είναι λίγο πειραγμένη, η Φοίβη δεν ήταν παρούσα), η Αλίσσα μας έστειλε αδιάβαστους κι απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, έστω και 12 χρόνια μετά…

«Εμείς ποτέ δε μάθαμε τι συνέβη. Μπορώ να σας πω ότι παίζαμε μαζί της για τρία χρόνια κι υπήρχαν σίγουρα κάποιες δύσκολες ημέρες».

Στους λόγους αποχώρησης της Ντόχερτυ θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρη διατριβή, αλλά ας περιοριστούμε να πούμε ότι η τότε φημολογία ήθελε την Αλίσσα να πηγαίνει στους παραγωγούς και να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι, βάζοντάς τους το δίλημμα «ή εγώ ή η Σάνεν».

Κι επειδή στην 3η σεζόν οι μετοχές του ρόλου που υποδυόταν, της Φοίβη, ήταν ανεβασμένες λόγω του έρωτά της με το δαίμονα Κόουλ, τον οποίο υποδυόταν ο Τζούλιαν ΜακΜάχον, απλά αποφασίστηκε να φύγει η Σάνεν που της τα είχαν μαζεμένα κι άλλα άτομα από το συνεργείο γιατί όσο να πεις κι εύκολο χαρακτήρα δεν τη λες.

Πάντως, παρά το «δράμα», η Αλίσσα χαρακτήρισε τις «Μάγισσες» ως «την καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ στη ζωή μου. Σίγουρα ήταν μια εμπειρία που με δίδαξε πολλά».

Φαίνεται, όμως, ότι οι πρώην συμπρωταγωνίστριές της έβλεπαν την εκπομπή κι έσπευσαν να απαντήσουν μέσω Twitter.

Η Χόλυ Μαρί Κομπς έγραψε: «Η δουλειά στις Μάγισσες δεν ήταν καθόλου σαν το Γυμνάσιο. Έχω πάει στο Γυμνάσιο. Ήταν μια πολύ σημαντική δουλειά για εμένα και θα είναι πάντα».

Η Σάνεν Ντόχερυ πάλι ήταν ακόμα πιο κοφτή κι είπε απλά: «ΟΚ παιδιά, δεν υπάρχει παρασκήνιο εδώ. Ας μην το αναπαράγουμε. Πάω να αγκαλιάσω τον αντρούλη μου που έλειπε για 3 εβδομάδες. Σας αγαπώ όλους».

Κι ύστερα οι φαν ελπίζουν στη δημιουργία ταινίας. Σίγουρα... Αν τα μαχαίρια βγαίνουν εξ αποστάσεως τόσα χρόνια μετά, σκέψου τι έχει να γίνει αν ξανασυναντηθούν στο στούντιο.

Να ελπίζουμε τουλάχιστον ότι η τέταρτη «Μαγευτική» Ρόουζ ΜακΓκάουαν που είχε πάρει τη θέση της Σάνεν από την 4η σεζόν έχει πιο φιλειρηνικά συναισθήματα;

Νικόλας Εμμανουήλ