Χάλι Μπέρι και Ολιβιέ Μαρτίνεζ: Παντρεύτηκαν

14.07.2013
Στη Γαλλία φόρεσαν την... κουλούρα οι διάσημοι ηθοποιοί λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο Pure People, η Χάλι Μπέρ (Halle Berry) και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez) παντρεύτηκαν σε μια πολύ ρομαντική τελετή στο Σατό ντε Κοντ στο Βαλερί.

Επίσημη δήλωση από το ζεύγος δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο το γεγονός έχει επιβεβαιωθεί από διάφορες πλευρές ενώ οι καλεσμένοι φωτογραφήθηκαν να φτάνουν στον πύργο, οι κήποι του οποίου είχαν καλυφθεί με λευκή τέντα -για ευνόητους λόγους.

Η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ο 47χρονος σύντροφός της και η 5χρονη κόρη της, Νάλα (Nahla) βρίσκονται στη Γαλλία από την αρχή της εβδομάδας και στην τελετή, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "People" παραβρέθηκαν 60 στενοί φίλοι και συγγενείς, μεταξύ των οποίων η μητέρα και ο αδελφός του γαμπρού.

Η έγκυος νυφούλα λέγεται ότι έφτασε μέσα σε μία βίντατζ λευκή λιμουζίνα ντυμένη με ένα απλό κρεμ φόρεμα και παρά τις δηλώσεις τις για το αντίθετο, τελικά φαίνεται ότι είπε να δοκιμάσει το "τρίτη φορά και τυχερή".

Ο Μαρτίνεζ δεν είχε ξαναντυθεί γαμπρός, όμως αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την Μπέρι η οποία είχε παντρευτεί τον παίκτη του μπέιζμπολ Ντέιβιντ Τζάστις το 1993 και τον μουσικό Έρικ Μπένετ το 2001. Και οι δύο γάμοι της σταρ κράτησαν από τέσσερα χρόνια.

Να ζήσουν και με το καλό να υποδεχτούν το μωράκι τους.

Ζ. Κ.