Σοκ από τον χαμό του σταρ του Glee, Κόρι Μόντεϊθ

15.07.2013
Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βανκούβερ. Ήταν 31ος ετών.

Συγκλονισμένο το Χόλιγουντ και οι άπειροι θαυμαστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Glee" από τον θάνατο του Κόρι Μόντεϊθ (Cory Monteith), ο οποίος ενσάρκωνε τον ρόλο του Φιν Χάντσον (Finn Hudson).

Ο ηθοποιός που είχε παραδεχτεί στο παρελθόν τον εθισμό του στα ναρκωτικά βρέθηκε νεκρός από το προσωπικό του ξενοδοχείου Fairmont Pacific Rim, όταν δεν έκανε τσεκ άουτ την ώρα που είχε συμφωνηθεί και άρχισαν να τον αναζητούν.

Τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Η επίσημη αυτοψία θα γίνει τη Δευτέρα, αλλά ήδη τα μέσα κάνουν λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τον Απρίλιο άλλωστε, εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε ότι ο Μόντεϊθ εισήχθη σε κέντρο αποκατάστασης λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Πληροφορίες θέλουν τον Κόρεϊ να είχε περάσει όμορφα και ήρεμα με φίλους το τελευταίο του βράδυ χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγική εξέλιξη.

Την ίδια στιγμή που όλοι οι φίλοι και συνάδελφοί του εκφράζουν τον πόνο για την απώλειά του –κυρίως μέσω των σόσιαλ μίντια- η συμπρωταγωνίστρια και σύντροφος του άτυχου ηθοποιού, Λία Μισέλ (Lea Michele), ζήτησε δημόσια από όλο τον κόσμο "να σεβαστεί την ανάγκη της για ηρεμία και ιδιωτικό χρόνο" καθώς προσπαθεί να συνειδητοποιήσει και η ίδια τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι παραγωγοί της τηλεοπτικής σειράς «Glee», από την οποία αναδείχτηκε ο ηθοποιός, δηλώνουν συγκλονισμένοι για τα τραγικά νέα. «Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι από τα τραγικά νέα. Ο Κόρι ήταν ένα εξαιρετικό ταλέντο και ένας ακόμη πιο εξαιρετικός άνθρωπος. Ήταν πραγματικά χαρά μας να δουλεύουμε μαζί του και θα μας λείψει πάρα πολύ. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε μια μουσική στιγμή του Μόντεϊθ και της Μισέλ, που στο σόου ήταν γνωστοί ως "Φίντσελ", από τα ονόματά τους, Φιν και Ρέιτσελ.

Ζ. Κ.