Γεωργούλης: Ο άγνωστος παράφορος έρωτας & ο χωρισμός

15.07.2013
Πριν λίγους μήνες ο Αλέξης Γεωργούλης δήλωνε ερωτευμένος, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση του και κυρίως για τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

Εξάλλου, ο ηθοποιός πάντα προστάτευε την προσωπική του ζωή, αφού όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει: "αν τη δημοσιοποιούσα, θα έπαυε να είναι προσωπική". Ωστόσο, σύμφωνα με τη Real, ο Γεωργούλης για έναν χρόνο περίπου, έζησε έναν παράφορο έρωτα με την Κύπρια συνάδελφό του, Κρίστη Παπαδοπούλου. Αλλά δυστυχώς η σχέση τους είχε άδοξο τέλος και πριν λίγο καιρό, μπήκαν οι τίτλοι τέλους.

Η όμορφη ηθοποιός μπήκε στη ζωή του γόη Αλέξη, το περασμένο καλοκαίρι όταν εκείνος βρέθηκε στην Κύπρο για το ανέβασμα της παράστασης, «Δεσποινίς Τζούλη». Από τις πρόβες κιόλας δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια έντονη χημεία που γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα φλογερό ειδύλλιο. Και παρόλο που η σχέση τους αντιμετώπιζε αντικειμενικές δυσκολίες, όπως η απόσταση που τους χώριζε (εκείνη στην Κύπρο κι εκείνος ανάμεσα σε Αθήνα και Λος Άντζελες) στην αρχή έδειχνε δυνατή.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν εύκολη και τα εμπόδια από την απόσταση που τους χώριζε, έμοιαζαν δύσκολα για να ξεπεραστούν. Τα προβλήματα έκαναν την εμφάνιση τους, ενώ τα χιλιόμετρα που τους χώριζαν, αποδυνάμωσαν τον έρωτα τους. Έτσι, Γεωργούλης και Παπαδπούλου πριν τρεις μήνες αποφάσισαν να δωσουν τέλος στη σχέση τους και αυτό φαίνεται πως είναι οριστικό.

Πάντως, όπως διαβάζουμε ο χωρισμός τους έγινε σε φιλικό κλίμα.