Ρόκκος για Πλούταρχο: «Να αλλάξει δουλειά»

03.07.2013
«Φωτιές» έχει ανάψει η πολιτική στο καλλιτεχνικό στερέωμα και κάθε λίγο και λιγάκι έχουμε κι από μία νέα κόντρα.

Αυτή τη φορά το νέο «μέτωπο» ανοίγει ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος στρέφεται εναντίον του Γιάννη Πλούταρχου, καλώντας τον να αλλάξει δουλειά!!!! Ο λόγος; Οι δηλώσεις που έκανε πριν λίγο καιρό για την Χρυσή Αυγή.

Ο Ρόκκος αν και δεν έχει ακούσει τι δήλωσε ο συνάδελφός του για το επίμαχο θέμα, πήρε θέση, φροντίζοντας να του τα χώσει.

«Δεν έχω παρακολουθήσει τι είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, αλλά έμαθα ότι τον “έκραξαν” γι’ αυτή τη συνέντευξη. Θα ήταν εγκληματικό να δηλώνει “υπέρμαχος της Χρυσής Αυγής”. Αυτές είναι ιστορίες για παλιανθρώπους. Και μόνο που το σκέφτομαι δηλαδή ανατριχιάζει η πλάτη μου. Δεν γίνεται ένας καλλιτέχνης να τάσσεται υπέρ της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να αλλάξει αμέσως δουλειά», δήλωσε ο ανατριχιασμένος Ρόκκος.

Ωστόσο, ο αοιδός το έκανε όπως η παροιμία.... «Να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι», αφού στο καπάκι υπερασπίστηκε λυσσαλέα το δικαίωμα του Πλούταρχου να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, όποια κι αν είναι αυτή.

Εξάλλου, αυτός (δηλαδή το δικαίωμα να μιλάς ελεύθερα) είναι και ο λόγος που «τσακώθηκε» με τον κολλητό του, Αντώνη Ρέμο για την κόντρα του με το Νότη Σφακιανάκη, που ξεκίνησε από το περίφημο τιτίβισμα του «Νότης... μαζέψου».

«Έχω “τσακωθεί” με τον Αντώνη γι’ αυτό το μήνυμα γιατί, όπως σου είπα και προηγουμένως, θα υποστηρίξω μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, το δικαίωμα του οποιουδήποτε να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, ακόμα και αν δεν συμφωνώ μαζί του. Αυτό είναι δημοκρατία» είπε ο Ρόκκος.

Πηγή: περιοδικό Down Town Κύπρου