Τι κρύβει το τατουάζ της Κρίστεν Στιούαρτ;

03.07.2013
Η νεαρή ηθοποιός έκανε το πρώτο σημάδι στο σώμα της και ενώ στην αρχή το έκρυβε, να που έγιναν και τα αποκαλυπτήρια.

Μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) λέγεται ότι δεν την "παλεύει" και πάρα πολύ καλά…

Ειδικά όταν έμαθε ότι ο πρώην καλός της βγαίνει με τη φίλη της, Ράιλι Κιου, η οποία τυγχάνει και εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ (!).

Μέσα στα διάφορα που έκανε για να στηρίξει την ψυχολογία της, λοιπόν, η 23χρονη ηθοποιός χτύπησε ένα τατουάζ το οποίο τον πρώτο καιρό έκρυβε διακριτικά.

Χθες όμως, το άφησε να φανεί και τα συμπεράσματα βγήκαν αμέσως.

Χώρια που ενώ οι φήμες την ήθελαν να έχει κάνει το τατουάζ στον δεξί καρπό, τελικά μας προεκυψε κάτι και στο αριστερό χέρι.

Στο μέσα μέρος του δεξιού καρού η Στιούαρτ έχει χτυπήσει ένα μικροσκοπικό 8 ενώ από την άλλη μεριά τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.

Έτσι, φαίνεται ότι το σχέδιο που επέλεξε η Κρίστεν είναι το έμβλημα του πανκ συγκροτήματος των 70s, Black Flag, ενώ για να κάνει τη "δήλωσή" της πιο "επίσημη" κυκλοφόρησε και με T-Shirt του συγκροτήματος επίσης.

Λόγω των στίχων τους, οι Black Flag συνδέθηκαν αναπόσπαστα με την κοινωνική απομόνωση, τη νεύρωση, τη φτώχια και την παράνοια γεγονός που δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξο για την ψυχολογική κατάσταση της νεαρής ηθοποιού.

Η ίδια πάντως εμφανίστηκε χαμογελαστή σε πρόσφατη εκδήλωση, ενώ από τότε που χτύπησε το τατουάζ, δεν βγάζει από τα χέρια της τα κοντά μαύρα δερμάτινα γάντια. Μήπως έχει και κάτι άλλο να κρύψει;;;;

Ζ. Κ.