Εσύ μικρός μετρούσες μπάνια & ο Καραμίχος... συντρόφους

14.06.2013
Όταν ήσουν μικρός μετρούσες κάθε καλοκαίρι πόσα μπάνια έκανες και πόσα παγωτά έφαγες. Στην εφηβεία σου μετρούσες καμιά σούζα άντε και κανα ποτάκι.

Ο Γιώργος Καραμίχος, όμως, δεν ασχολιόταν με τέτοια θέματα κι αντί να είχε ως στόχο να κάνει πάνω από 100 μπάνια, έβαλε ως στόχο να "πάει" με έναν τριψηφιο αριθμό γυναικών. Και ο άτιμος (με την καλή την ένοια βρε) τον πέτυχε μέσα σε 1,5 χρόνο στην άχαρη -κυρίως για τα αγόρια - περίοδο της εφηβείας.

Σου λέει ο ηθοποιός, που σπάνια μιλάει για τη σεξουαλική του ζωή, ότι από τα 17 μέχρι τα 19 του έκανε μόνο σεξ. Κι αν κρίνουμε πως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πέτυχε τριψήφιο αριθμό ερωτικών συντρόφων, έκανε διάλειμμα μόνο για ύπνο!

«Υπήρξε περίοδος που πίστευα ότι το sex είναι το παν ή που το αντιμετώπιζα με τη λογική της αριθμολογίας και αναρωτιόμουν: “Εσείς πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα;” Από τα 17 μέχρι τα 19 μου ήθελα ο αριθμός των ερωτικών μου συντρόφων να γίνει τριψήφιος. Ενάμιση χρόνο μετά, είχα πετύχει τον στόχο μου. Από τα 21 μου και μετά δεν μετρούσαν πια οι αριθμοί γιατί συνειδητοποίησα ότι και το sex είναι μια νοητική διαδικασία" αποκάλυψε - και σόκαρε - στο περιοδικό ΟΚ.