Λόχαν: ούτε στην κλινική αποτοξίνωσης δεν την θέλουν

14.06.2013
Εντάξει! Είναι προφανές πως δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί πλέον να ανεχτεί τη Λίτνσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan). Στο νέο επεισόδιο της ιστορίας της ζωής της, η Λόχαν κρίθηκε ανεπιθύμητη ακόμα κι από την κλινική αποτοξίνωσης που την φιλοξενούσε.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η 26χρονη φαίνεται να έκανε κόλαση τη ζωή όλων στην κλινική αποτοξίνωσης Betty Ford.

Η ηθοποιός με το άσχημο παρελθόν έπρεπε να περάσει 90 ημέρες σε κλινική αποτοξίνωσης μετά την καταδίκη της για το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τον Ιούνιο του 2012 στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Έτσι, ξεκίνησε να μετράει μέρες στο κέντρο Betty Ford για να μάθουμε πως μεταφέρθηκε τελικά στις εγκαταστάσεις του κέντρου Cliffside Malibu. Στο άκουσμα της μεταφοράς της, οι υπάλληλοι του Betty Ford έκαναν πάρτυ αφού σύμφωνα με πηγή του Radar Online,

"H Λόχαν έκανε κόλαση την ζωή των εργαζομένων, ήταν εριστική, μη συνεργάσιμη και αποδιοργάνωνε τους πάντες και τα πάντα".

Πηγές θέλουν την Λίντσεϊ να απαιτεί να της δοθεί κινητό και λαπτοπ, παρόλο που το κέντρο απαγορεύει την χρήση τους. Ταυτόχρονα, η 26χρονη απαιτούσε να της δοθεί το φάρμακο Adderall, το οποίο βοηθά στην καταπράυνση της υπερκινητικότητας.

Και τι άλλο να γράψουμε. Με λίγα λόγια, η Λόχαν απαιτούσε το φάρμακο με όποιο τρόπο μπορούσε, δεν έδινε το παρόν στις ομαδικές θεραπείες, έβλεπε παντού εχθρούς και κακούς. Ταυτόχρονα, ακόμα και η εξωτερική της εμφάνιση ήταν κακή. Η ΛίΛο έδειχνε πρησμένη και καταβεβλημένη και το καλύτερο, αχτένιστη για μέρες.

Για την ιστορία, η Λόχαν είχε ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram το Μάιο προτού μπει στην κλινική, δείχνοντάς μας την γκαρνταρόμπα με 270 διαφορετικά λουκ, τα οποία σκόπευε να δοκιμάσει τις 90 ημέρες της ποινής της.


Κα. Π