Σειρά ρούχων με το όνομά της λανσάρει η Σούρι

10.05.2013
Ανοίγει τα φτερά της επαγγελματικά από πολύ μικρή ηλικία η διάσημη νεαρά που λέγεται ότι μπαίνει δυναμικά στον χώρο της μόδας.

Από τη στιγμή που γεννήθηκε, η Σούρι Κρουζ (Suri Cruise) ζει με τους προβολείς στραμμένους επάνω της –σε βαθμό μάλιστα που φαίνεται ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί καθώς είναι συνέχεια γραπωμένη από τους γονείς της.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι το όνομά της 7χρονης κόρης της Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes) και του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) φιγουράρει στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες (!) της σόουμπιζ από τότε που εκείνη φορούσε… πάνες, ενώ οι μαμάδες σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να μιμηθούν το στυλ της στο ντύσιμο.

Οπότε η είδηση ότι η Σούρι λανσάρει δική της σειρά ρούχων δεν έρχεται και ως μεγάλη έκπληξη τελικά.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun" θέλει τη δεσποινίδα Κρουζ να έχει υπογράψει ένα χρυσό συμβόλαιο £1,5 εκατομμυρίων για μια φίρμα που θα έχει το όνομά της και θα βγει στην αγορά της Νέας Υόρκης –αρχικά- το ερχόμενο Φθινόπωρο.

"Η Σούρι είναι μόλις επτά ετών αλλά ενδιαφέρεται απίστευτα για τα ρούχα,” μεταφέρουν πηγές της βρετανικής εφημερίδας τονίζοντας πως παρά τις αρχικές δυσκολίες η μικρή έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα της ζωή στη Νέα Υόρκη.

Όσο για τη μαμά; Η Κέιτι Χολμς θεωρείται "παλιά καραβάνα" καθώς έχει ήδη τη δική της σειρά ρούχων "Holmes & Yang" που υπογράφει μαζί με τη στυλίστρια Ζανέτ Γιανγκ (Jeanette Yang), οπότε θα μπορέσει να δώσει ένα χεράκι στην κορούλα της. Έτσι για την αρχή…

Τώρα πια, η μόνη αντίπαλος της Σούρι; Η Χάρπερ Μπέκαμ (Harper Beckham) η οποία ακολουθεί δυναμικότατα στα βήματα της 7χρονης μικρής.

Ζ. Κ.