Ροβινσώνας Κρούσος το νέο τεκνό της Μουρ

09.05.2013
Δεν χάνει χρόνο η 50χρονη σταρ και φαίνεται πως βρήκε άλλο –εννοείται νεαρό- αμόρε για να ασχολείται. Μόνο αυτή τη φορά είναι λίγο… άγριο. Στην όψη τουλάχιστον.

Αφού έπεσε και χτυπήθηκε –άγρια- στα πατώματα μετά το κέρατο και τον χωρισμό από τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) στέκεται ξανά στα πόδια της.

Σε αυτό λέγεται ότι βοήθησε πολύ και το ότι τα ξαναβρήκε με τις κόρες της, οι οποίες την είχαν ξεγράψει μην μπορώντας να τη συγχωρήσουν που κατέρρευσε.

Επίσης, όπως σε όλα τα χρόνια της ζωής της, η Ντέμι βρίσκει δύναμη μέσα από πνευματικές ασκήσεις και ειδικά τη γιόγκα. Μόνο που τώρα την κάνει και με "ενδιαφέρουσα παρέα".

Τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τη Μουρ να έχει βρει νέο ενδιαφέρον στο πρόσωπο του "συν-αθλητή της", Γουίλ Χάνιγκαν (Will Hanigan) ο οποίος τυγχάνει επαγγελματίας δύτης μαργαριταριών από την Αυστραλία. 30 ετών, για να μην ξεχνιόμαστε.

"Η Ντέμι είναι μια εκπληκτική γυναίκα", δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό "Star" ο ίδιος ο Χάνιγκαν ενώ ταυτόχρονα παραδέχτηκε ότι "γνωρίστηκαν στα μαθήματα γιόγκα και ήρθαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο".

Οι δυο τους έχουν απαθανατιστεί να φεύγουν μαζί από το μάθημα –αν και τηρώντας τις αποστάσεις- ενώ ακόμη επίσημη θέση της σταρ επί του θέματος… αναμένεται.

Ζ. Κ.