Απίστευτο: Η Πάρις εγκαταλείπει τους Τζάκσον

10.05.2013
Τελικά φαίνεται ότι οι συνεχείς τριβές έφεραν και την τελική ρίξη στην οικογένεια το Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) με τη μοναχοκόρη του να τραβάει τον δικό της δρόμο.

Η Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) έδειξε από πολύ νωρίς πόσο δυναμική είναι υποστηρίζοντας με πάθος το "θέλω" της ενάντια σε όλη την οικογένειά της που δεν συμφωνούσε με την απόφασή της να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο από τόσο μικρή ηλικία.

Ταυτόχρονα με τους ομηρικούς καυγάδες που λέγεται ότι είχε με τους Τζάκσον αυτά τα χρόνια η Πάρις, προέκυψε και μια επανασύνδεση με τη μαμά της, η οποία μέχρι τον θάνατο του μπαμπά Μάικλ ήταν εξαφανισμένη.

Η 15χρονη νεαρή άρχισε να κάνει πολλή παρέα με την Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe) και να χτίζουν από την αρχή τη σχέση μαμάς-κόρης. Μάλιστα η Πάρις επέλεξε να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια μόνο με εκείνη.

Και η ιστορία έχει και συνέχεια καθώς οι φήμες θέλουν την κόρη του Τζάκο να εγκατέλειψε το πατρικό σπίτι και να έχει ήδη μετακομίσει με τη Ρόου.

"Η Πάρις αγαπά τη γιαγιά και τους άλλους συγγενείς της αλλά δεν τους αντέχει πια με τα παλιομοδίτικα μυαλά και τους καυγάδες τους", μεταφέρει πηγή του CelebrityFix ενώ ακόμη και ο νονός της φαίνεται να πιστεύει ότι η βαφτισιμιά του θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της μόλις γίνει 16 ετών.

"Είμαι σίγουρος ότι όταν η Πάρις γίνει 16 θα φύγει για τα καλά από την πόρτα των Τζάκσον και δεν θα ξανακοιτάξει πίσω", υποστηρίζει ο Μαρκ Λέστερ (Mark Lester), νονός και των τριών παιδιών του Μάικλ, μιλώντας στο περιοδικό "Grazia".

Z. K.