Είναι γκέι ο Μέμος Μπεγνής;

10.05.2013
Αν γκουγκλάρεις το όνομα του Μέμου Μπεγνή, δίπλα του εμφανίζεται και η λέξη «gay» και με αφορμή αυτό, ο γνωστός ηθοποιός απαντά στις φήμες για τις σεξουαλικές του επιλογές.

«Είναι τρομερό αυτό το gay θέμα... Θα μπορούσα να είμαι gay, να μην είμαι γκέι , θα μπορούσα να πάω με γυναίκες, θα μπορούσα να πάω με άνδρες, θα μπορούσα να πάω και με τα δύο. Δεν αφορά κανέναν αυτό. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να είναι στόχος συζητήσεων», απαντά σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ.

Και αφήνει με την απορία, όσους έχουν μπει στη διαδικασία να αναρωτιούνται αν ο νεαρός ηθοποιός είναι πράγματι ομοφυλόφιλος. «Ψάχνονται να δουν αν είμαι, αλλά θα μείνουν με την απορία μάλλον. Προφανώς με γουστάρουν πολλοί, θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει, αλλά δεν θα το μάθουν ποτέ, δεν θα τους κάνω τη χάρη!»

Και καταλήγει: «Η κατάντια είναι να ξέρεις τι είσαι και να το θάβεις τόσο πολύ, να μην το δέχεσαι και να είσαι δυστυχισμένος σε όλη σου τη ζωή. Αυτό για μένα είναι η απόλυτη δυστυχία»