Καινούργιου: Ο νέος της έρωτας μόλις χώρισε με σέξι μοντέλο

09.05.2013
Τελικά, ο κόσμος της showbiz είναι μικρός και να μη θέλει, πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον.

Ας πούμε, ο νυν αγαπημένος της Κατερίνας Καινούργιου είναι ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, πετυχημένος επιχειρηματίας και άνθρωπος χαμηλών τόνων. Ωστόσο, τον γοητευτικό άνδρα τον γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις σχέσεις του με εντυπωσιακά μοντέλα, πότε μελαχρινά και πότε ξανθά. Το 2011 είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με το μοντέλο Χρύσα Δρακάκη, για να μπει όμως στη ζωή του η Έφη Κυριακου.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι το ζευγάρι σύντομα θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Έκαναν, όμως, τη μεγάλη έκπληξη και μόλις τον περασμένο Μάρτιο χώρισαν. Αλλά η μεγάλη η surprise ήρθε από την Κυριάκου, η οποία ξαφνικά στις αρχές του Απρίλη παντρεύτηκε (!!!) και ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Και κάπου εκεί, λένε τα δημοσιεύματα, μπήκε η Καινούργιου στη ζωή του Σταθοκωστόπουλου. Οι δυο τους δείχνουν ταιριαστοί, ενώ είναι αχώριστοι από την πρώτη κιόλας μέρα της σχέσης τους. Μάλιστα, κάνουν κανονικά κοινές εμφανίσεις, απλά αποφεύγουν τα μέρη που ξέρουν ότι υπάρχουν φωτογράφοι. Με αποκορύφωμα, δε, την παραδοχή της Καινούργιου (χωρίς να αναφερθεί σε όνομα) ότι είναι ερωτευμένη τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι το κονέ το έκανε ο Μιχάλης Σηφάκης (ναι αυτός που «χρέωναν" στο Κατερινιώ) ο οποίος είναι φίλος με τον 28χρονο επιχειρηματία. Πάντως, οι διάσημοι και κολλητοί φίλοι του Σταθοκωστόπουλου, που μαζί αποτελούν μία περιζήτητη τριάδα στους κοσμικούς κύκλους, είναι ο Πάρις Κασιδόκωστας και ο Βασίλης Μιχαήλ. Για τον τελευταίο, πριν δύο χρόνια είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι έβγαινε με την Καινούργιου (ω ναι), αλλά η παρουσιάστρια τις είχε διαψεύσει κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας ότι είναι μόνο φίλοι.