Χρουσαλά - Πατίτσας: Έτοιμοι για τη... θύρα 7!

09.05.2013
Όλο εκπλήξεις είναι αυτό το υπέρλαμπρο ζεύγος, Μαριέττα Χρουσαλά και Λεό Πατίτσας. Η τελευταία και μεγάλη έκπληξη είναι ότι τα δυο τους είναι και οπαδοί

και βρέθηκαν, σου λέει, στο ΣΕΦ για να δουν τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές Πϊλσεν για την πρόκριση στο Final four.

Και μπορεί στην αρχή ο αγώνας να είχε αγωνία, όμως, όταν ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι, ήρθε η καρδιά των δύο οπαδών στη θέση τους. Κι έτσι μπόρεσαν και αυτοί να απολαύσουν τον έρωτα τους στις κερκίδες του ΣΕΦ. Βέβαια, είχαν το νου τους και στον αγώνα και κάθε φορά που ο ΟΣΦΠ έβαζε καλάθι, η Μαριέττα ξεσπούσε εκστασιασμένη σε χειροκρότημα.

Γιατί έχε υπόψη σου, ότι το πρώην μοντέλο και πρώην παρουσιάστρια είναι «βαμμένη» Ολυμπιακός (σαν τα πασχαλιάτικα αυγά ένα πράγμα) και από μικρή πήγαινε στο γήπεδο με τον μπαμπά της. Τώρα πήρε τον σύζυγο, ο οποίος αν και ΑΕΚ πανηγύρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού περισσότερο και από τους αδελφούς Αγγελόπουλους, που είναι και οι ιδιοκτήτες.

Εννοείται ότι ο φακός απαθανάτισε Χρουσαλά και Πατίτσα στις κερκίδες, πότε να πανηγυρίζουν και πότε να φιλιούνται να αγκαλιάζονται, διότι εκτός από οπαδοί είναι κι ερωτευμένα παιδιά. Στην παρέα τους ήταν και η Ολυμπία Χοψονίδου, φίλη της Μαριέττας της οποίας εξηγούσε και κάποια πράγματα για τον αγώνα. Έτσι, δηλαδή είδαμε από τις φωτογραφίες. Εξάλλου, η Ολυμπία είναι μόνιμος θαμώνας στο ΣΕΦ και τα έχει μάθει απ’ έξω τα συστήματα.

Πηγή: ΟΚ