Ο Τζάστιν Μπίμπερ με όπλο και ναρκωτικά

26.04.2013
Ακόμη ένα σκάνδαλο από το κακό παιδί της μουσικής σκηνής που δείχνει να μην συμμαζεύεται με τίποτα.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber ) συνεχίζει την περιοδεία του στη Σουδία όπου η τοπική αστυνομία έκανε φύλο και φτερό ένα από τα λεωφορεία του λόγω έντονης μυρωδιάς κάνναβης που ερχόταν από αυτό.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ναρκωτικά στο λεωφορείο του οποίου, παρεμπιπτόντως, τα τζάμια είχαν μαύρο φίλτρο για να μη φαίνεται τίποτα μέσα, αλλά και ένα όπλο, ευρήματα τα οποία δόθηκαν αμέσως στις αρμόδιες υπηρεσίες για έλεγχο.

Η Σουηδική αστυνομία δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα ξεκαθαρίζοντας πως περιμένει τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για να ενημερωθεί ως προς το είδος των ναρκωτικών.

Πάντως ο 19χρονος ποπ σταρ δείχνει εκτός ελέγχου τον τελευταίο καιρό, αποδεικνύοντας δυστυχώς ότι δεν μπόρεσε να ελέγξει το βάρος της φήμης που γνώρισε σε τόσο μικρή ηλικία.

Πολλοί άνθρωποι γύρω του εκφράζουν την ανησυχία του, η μαμά του δηλώνει ότι ο γιος της "έχει ξεφύγει τελείως από τον έλεγχό της", ενώ δεν είναι λίγοι οι "Beliebers", όπως λέγονται οι θαυμαστές του Μπίμπερ χαρακτηριστικά, που έχουν αρχίσει να απογοητεύονται από το είδωλό τους.

Ζ. Κ.